Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dev-Point Network | CAP 80 | CHN | Old School |JOIN US !

xpinekkryyx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mbot na tym serwie chyba nie będzie działał fajna opcja ale pewnie dużo ludzi się zniechęci hehe

Opublikowano

@3up

Nie pomyślałeś, że może testują, czy wszystko jest w porządku? Ludzie zacznijcie myśleć zanim coś napiszecie. Powinniście się cieszyć, że team pracuje, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Ewenement91, to nie Ty wczoraj pisałeś, że odchodzisz? Dobrze, że tu pograsz, znowu będzie beka.

Opublikowano

nic takiego nie napisałem debilu :] dla twojej wiadomości jedyną beką jaka może być to jesteś ty . pozdro 600 :)

powiedziałem że sprawdze wiec 3m puche

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

no to skoro nie ruszył to pewnie nie ruszy już więc, Odpadam , szukam czegoś lepszego ;d kenwood gdzie grasz? przecież nie ma cie wogóle na ts

Pewnie to Twój brat, z którym się codziennie kąpiesz.

Btw. rejestracja otwarta!

Opublikowano

Hahaha :P co nie zmienia faktu że client powinien być dostępny już wcześniej.

Ok aktualizacja idzie juz

Opublikowano

zebym ci sie zaraz z twoja stara nie wykąpal gownie jebany, ogarnij sie lepetyno zanim cos powiesz bo to ze wy sie klucicie o to kto jest lepszy na servie to mnie gowno obchodzi

hejcie i mnie w to nie mieszaj a jak ty masz takie przezycia z dziecinstwa to nie moja wina ze zly dodyk boli przez cale zycie.....POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZJEBANYCH HEJTOW TAKICH JAK TY :))

Opublikowano

mi również na gmaila przyszło błyskawicznie.. i to nawet od razu na 3 konta

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

no to skoro nie ruszył to pewnie nie ruszy już więc, Odpadam , szukam czegoś lepszego ;d kenwood gdzie grasz? przecież nie ma cie wogóle na ts

nic takiego nie napisałem debilu :] dla twojej wiadomości jedyną beką jaka może być to jesteś ty . pozdro 600 :)

powiedziałem że sprawdze wiec 3m puche

ty naprawdę masz coś z garem.

do tego odpisywanie z drugiego konta, ty jesteś ułomny, czy jaki chuj ? pewnie czasem lubisz sobie popisać sam do siebie ze swoich kont. niestety stwierdzam, że przegrałeś życie. czuj czuj czuuuuuuwaaaaaaaaaaj

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Nie zdziwił bym się jak byś to ty siedział na 2ch kontach i odpisywał porażko życiowa.

DonKichon i IsseU

Nie, tamto konto nie należy do mnie :] więc jesteś w błędzie.

Dla twojej Dziecinnej wiadomości , nie napisałem że "Odchodzę" tylko że "Odpadam" =)

A po za tym co się to obchodzi co ja zrobię psem jesteś że mnie śledzisz?

Mam wielką prośbę nie piszcie już nic bo poprostu to nie ma sensu. I tak będę miał na was wyjebane choć czasem mam ochotę sprostować kilka rzeczy.

Co do Servera ... nie wiem co jest grane, chyba poprostu nie wypał. Server od wczoraj jest Offline, Grało na nim 30 osób max :)

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

HHAHAHAHA smiechu warte .... Zglosilem ze server jest corupted a zwlaszcza admin od tak zwanego media.pk (iDoctore) po pewnym czasie wylapalem bana :) ciekawe czemu, podobno [GM]Steve ma reagowac. Oczywiscie chodzi o rozdawanie itemow a kiedy zagrozilem, minelo 2-3 min. i ban ...... POZDRO dla administracji i super nie dojebanego serva odradzam gre wszystkim zainteresowanym , uczciwym graczom.....

Opublikowano

Zgadzam się , 50 wbiłem i stwierdzam ze Server to nie wypał !! :)

w npc nie ma itemów , Gm to 1 wielkie dziecko ;]

Server nie ogarnięty :] pozdrawiam

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Nie zdziwił bym się jak byś to ty siedział na 2ch kontach i odpisywał porażko życiowa.

DonKichon i IsseU

Nie, tamto konto nie należy do mnie :] więc jesteś w błędzie.

Dla twojej Dziecinnej wiadomości , nie napisałem że "Odchodzę" tylko że "Odpadam" =)

A po za tym co się to obchodzi co ja zrobię psem jesteś że mnie śledzisz?

Mam wielką prośbę nie piszcie już nic bo poprostu to nie ma sensu. I tak będę miał na was wyjebane choć czasem mam ochotę sprostować kilka rzeczy.

Co do Servera ... nie wiem co jest grane, chyba poprostu nie wypał. Server od wczoraj jest Offline, Grało na nim 30 osób max :)

Nie przyznajesz się do swojego konta? Dlaczego?(pytanie retoryczne) - jakbyś się nie zorientował. Proszę Cię, Twój styl pisania, a raczej te hieroglify, rozpoznałbym nawet na ślepo. Mówisz, że to olewasz, a jednak zawsze odpisujesz, dziwne. Wiedziałem, że będzie beka. Gdzie ta Twoja gildia gimbusów "TotalControl"? Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale nie mam pojęcia, co macie w głowie, aby iść do jego gildii.

Opublikowano

Zgadzam się , 50 wbiłem i stwierdzam ze Server to nie wypał !! :)

w npc nie ma itemów , Gm to 1 wielkie dziecko ;]

Server nie ogarnięty :] pozdrawiam

popieram :D nie ma itemków a drop taki maly ze niech go sciśnie...

Opublikowano

DonKichot , nie popłacz się ;) zrób lepszą

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Ja od dawna wiedziałem, że ten młot ma podwójną tożsamość :D

Idź i odpisuj swoim kontem na posty swojego drugiego konta. :D

supremeLogo1.gif

Opublikowano

jesteś idiotą jeżeli uważasz że mam 2 konta i z nich piszę :) Retard

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Jakie wy macie problemy. Proponuje wam wy*****alać, więcej przeszkadzacie innym normalnym graczom którzy chcą przetestować serwer i ocenić. A wy się kłócicie o jakieś byle gówno za mało jest problemów w życiu realnym żeby dobijać się głupotami w necie? Trochę luzu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...