Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,jestem nowy w docie 2 i mam kilka pytań. Zacznijmy od tego, że grafika w docie 2 jest strasznie słaba , a ja nie wiem jak to zmienić , więc kieruję ów prośbę do was. A drugie pytanie, to jakim przyciskiem się wraca do bazy ? Może i nie ma takiego ale ponieważ gram długo w lola mam pewne przyzwyczajenie, z góry dziękuje i przepraszam za moje nieogarnięcie tej gry .

Opublikowano

Grafikę zmieniasz w górnym lewym rogu taki trybem :D Potem u góry zakładka wideo. W general masz rozdzielczość i takie pierdołki a w Advanced cienie detale itp. itd. A powrotu do bazy nie ma tak jak w LoLu. W Docie Są postacie które mają umiejętność teleportowania się ale jest ich nie dużo np. Nature's Prophet. W Docie kupujesz zwoje teleportacji. Jak byś nie wiedział gdzie to mówię, prawy dolny róg pod Przyciskiem SHOP jest taki mały zwój jakby :D i nim możesz się teleportować do bazy i na linię :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...