Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stary, działający m2bob?

Oximon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdzieś wyczytałem w necie, że podobno stare wersje m2bob'a nie miały funkcji autoupdate, a co za tym idzie nie byłyby na dzień dzisiejszy płatne. Jak dla mnie lepiej mieć niedopracowanego bota, niż żadnego. Jednakże czy stare wersje działałyby na obecnym kliencie?

Jeśli tak, to byłbym wdzięczny za podrzucenie linka do działającej wersji starego m2bob'a

Pozdrawiam, Oximon

Opublikowano
nawet jesli podziala to nie na dlugo

Działa, ale loga co jakiś czas. Slait nie ma już na to żadnego wpływu ;-)

Polak potrafi.

Opublikowano

olle

Przytoczony wyżej link nie działa.

Pisząc stara wersja miałem na myśli 1.3 itp., tylko nie wiem, czy będą one działały na obecnym kliencie.

Opublikowano

masz racje, Slait nie ma na to wpływu. Ale ja mam mam blokade HS'a w co nowym uptade i jak jakis idiota zrobi mi screena i wysle do supportu a oni spradza mi konto, to nic mi sie nie stanie. Wyjdze, ze czyste konto. Jezeli jednak ktos ciebie podjeb** a Oni sprwadza to leci banik :)

Tyle odemnie i dalej uzywajcie darmowego m2boba:) Powodzonka

szefmarcin.png

Opublikowano

ja sprawdzam 1.3.2 zobaczymy jak coś powiem ,a 1.6.5 i 1.6.7 nie odpalaja mi sie wogole

prosze bardzo sciągajcie i tego hs na wszelki wypadek u mnei sie odpalil bobek :D zobaczy sie dajcie like:D

ps lin :

http://www.youtube.com/watch?v=fOm8_O4U9gk

jest problem gdy sie loguje na postac konto git , ale postaci nei widac

Dobra dupa dupa trzeba dobrego informatyka ponieważ coś sie nie odpala te okienko z funkcjami bobajezeli ktos ma sposób aby odpalić starsza wersje niech napisze

Opublikowano

U mnie m2bob w wersji 1.3.2 (link od Ciebie) odpala się, loguje, ale wyskakuje komunikat, że mam niezgodnego klienta z tym m2bobem. Czyli co? Wychodzi na to, że mamy już działającego m2bob'a, tylko ktoś znający głębiej te sprawy musi popodmieniać niektóre pliki na te z najnowszej wersji tak, że m2bob będzie nadal się uruchamiał, a nie będzie już wywalało błędu.

Opublikowano

Myślę, że trzeba będzie zapewne część kodu z m2bob.dll w wersji 1.3.6 zamienić na ten z najnowszej i wszystko powinno śmigać za free. Tylko jaką cześć kodu???

Opublikowano

hm... Trzeba zapewne podmienić prawie całość z pominięciem elementu, który jest odpowiedzialny za łączenie się ze stroną m2bob'a. Oczywiście mówię o zawartości pliku m2bob.dll

Opublikowano

@

BOT Piotrka Ok, będę pamiętał

@topic:

Mam pewne odkrycie. Mianowicie, jak zresztą można przypuszczać, kod (mówię o pliku m2bob.dll) m2bob'a 2.0.2 jest sporo dłuższy, aniżeli w wersji 1.3.2. Na moje niewprawne oko znajduje się również sporo elementów, które są identyczne w obu plikach. Podejrzewam, że ta za różnice w długościach kodów odpowiada element logujący, łączący z serwerem, jednym słowem nasze utrapienie.

Opublikowano

Nic nie da się już wykombinować musicie się pogodzić że jest i będzie płatny

i na bieżąco wszystkie obejścia będą blokować

2401477507.png\
Weteran
Opublikowano

Przecież w starszych wersjach będą już nie ważne adresy, więc raczej nie podziałają..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tak, ale mi chodzi tylko o to, żeby pozbyć się elementu, który jest odpowiedzialny za łączenie się ze stroną m2bob'a, ewentualnie jakiś sposób na uruchomienie bez potrzeby logowania się

Opublikowano

Jestem przekonany, że element odpowiedzialny za łączenie się ze stroną boba jest zawarty w pliku exe, który jest doskonale zaszyfrowany. Takie jest moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...