Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić z 11 500 boost?

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym kupił aventadora, po pierwsze klasa S, po drugie jeszcze na jeden pakiet Ci zostanie kasy więc jedną ultra będziesz miał a Lancer to nei jest taki dobry ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

hmmm lancerem mi się zajebiście jeździ mam 550 punktów i wygrywam z gościami którzy jeżdżą nissanem tym co był za free jeżeli lepiej jeździ się lambo to biore lambo :)

Daj mi ;) . A tak na serio rób to co wolisz ;()

Dlaczego mam Ci dawać ? nie nabijaj postów sobie nic do temtu nie wniosłeś

Opublikowano

Tutaj sprawa jest jasna, bierz Aventadora.

Ma baaardzo dobre osiągi, aktualnie jeden z najlepszych wozów w grze, jeśli nie najlepszy.

Opublikowano

Właśnie Też się nad nim zastanawiam, pojeździłem na car changerze sobie na innym koncie i powiem że prowadzi się bosko. Powodzonka, kupuj aventadora ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Tutaj sprawa jest jasna, bierz Aventadora.

Ma baaardzo dobre osiągi, aktualnie jeden z najlepszych wozów w grze, jeśli nie najlepszy.

Nie bo maja dodac bugatti wiec twój aventador to gówno

xxx

co jest???

...

Opublikowano

hahahhaha Myślisz że Bugatti będzie lepsze? I podaj źródło tych informacji. Ja jakoś nic takiego nie widziałem do tego jeśli go dodadzą to z 15kboosta + będzie kosztował.

Opublikowano

Mam LP700-4 i bardzo je sobie chwalę.

Do tego kupiłem MP-4 na klasę A i też jest dobre, pakietów ultra nie warto kupować.

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Aventador według mnie jest najlepszym samochodem w grze na chwile aktualną. Zrywa się lepiej niż F1, prowadzi się pewniej i lepiej niż F1 i Cinque, nie traci na przyczepności przy ulepszaniu.

Nie bo maja dodac bugatti wiec twój aventador to gówno

Nie słyszałem nigdy o takiej pogłosce, nawet nie widziałem ani jednego tematu o tym, że ktoś chce Veyron'a w World'ie. Nie zdziwiłbym się gdyby nie dodali go wcale ale zakładam, że pół roku minimum jeszcze się wstrzymają.

Kupowanie pakietów ultra nie ma najmniejszego sensu, części zbyt często dropią by opłacało się je kupować. Już bardziej opłacalne jest kupowanie pakietów kart z ulepszeniami wizualnymi.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...