Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lionel Messi do klubu rosyjskiego?

Somerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie! Na pewno nie zmieni, zresztą ostatnio po przedłużeniu kontraktu jakaś angielska gazeta wyceniła Messiego na 310mln więc jeszcze raz nie :) Poza tym Messi jest przywiązany do Barcy.

Napisałeś jeszcze "zapłacił" a powinno być "zaoferował" - taka mała zmiana ale dużo znaczy ;)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Skoro dostawał 30 mln za rok i odrzucił to nie przejdzie. To samo Xavi, w Anży miał dostawać 21 mln euro za rok i odrzucił propozycję.

Opublikowano

Nikt chyba nie powtórzy błędu Eto. Dobrze wszyscy wiedzą, że Messi kocha Barcelonę i pozostanie tam do końca.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nikt chyba nie powtórzy błędu Eto. Dobrze wszyscy wiedzą, że Messi kocha Barcelonę i pozostanie tam do końca.

Sam nie wiem czy odejście Eto do Anzi było błędem.

Chłopak ma swe lata , trochę se pokiwa , podrybluje i dostaje za to wielkie pieniądze ;)

Opublikowano

Chłopak ma swe lata , trochę se pokiwa , podrybluje i dostaje za to wielkie pieniądze ;)

Shaw dobrze mowi, ma tyle lat ile ma, strasznie meczyl by sie w premier ligue czy tez w lidze bvba (czy jakos tak) a w rosji ma spokoj :)

Co do tematu, powie mi ktos ile Messi ma lat?

Opublikowano

Eto gdy odchodził nie był jeszcze tak stary. Mógł przejść np. do Francji, wtedy by słuchł o nim nie zaginął.

Tak czy siak, Messi nie odejdzie. Zbędna dyskusja.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja stawiam, że Messi odejdzie ale nie teraz tylko podobnie jak Raul w już starszym wieku. Teraz wątpię bo zdobywa złote piłki, ma wielu fanów i ogółem mu świetnie idzie.

Opublikowano

Raul odszedł bo go Real nie chciał.

Odszedł, bo miał do wyboru rzadką grę i zostanie w klubie, lub odejście bez żadnych problemów z częstą grą.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

"W tej informacji nie ma krzty prawdy" - powiedział German Tkaczenko, członek zarządu Anży Machaczkała. Tym samym skomentował ostatnie doniesienia prasowe o rzekomej wielkiej ofensywie klubu z Dagestanu, który miał być skłonny wyłożyć 250 mln euro na Leo Messiego i zaoferować mu bajeczny kontrakt.

- Samo zadanie takiego pytania oznacza nie zrozumienie tego, jak wygląda projekt sportowy Anży, jakie są jego zasady i priorytety - dodał Tkaczenko na łamach rosyjskiego dziennika Sport-Express. Leo miał podobno odrzucić ofertę Rosjan opiewającą na 30 mln euro rocznie i trzyletni kontrakt. Teraz wiadomo już, że przedłuży umowę z Barceloną do 2018 roku.

Tak.....

fcbarca.com

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...