Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ile warty zestaw mój PS3

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ostatnio myślę nad zmianą PS3 na przerobionego Xboxa360 bo szkoda mi kasy na gry.

Mój zestaw to :

PS3 SuperSlim 500 gb

Fifa 13

GT5~~Academy Ediction

Dwa pady

Zakupiona była w październiku tego roku prawie nie używana.Ile mogę za to dostać ?

Opublikowano

Nowe zestawy Super Slim 500gb z 2x pad 2x gra (Uncharted 3 i GT5 Academy) kosztują 1200-1400zł

1000zł chyba będzie odpowiednią ceną jeśli chcesz to na szybko sprzedać

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z mojego PS3 ale jak kto woli :P

Max 1k, jak dobrze trafisz do 1,2k.

Opublikowano

Hmmmm , tak się zastanawiam czy nie łatwiej będzie Ci przerobić po prostu PS3 ? A co do ceny takiego PS3, to sama konsola 900 + gry 200 czyli łącznie jakieś 1100zł ;)

2e4ezhz.png

Opublikowano

owszem, nowy super slim 500 GB, do tego fifa 13 (chyba jest taka wersja sklepowa ;P) i GT 5 (zajebista gra) ale nie wiem co to academy edition, dodatki jakies? wszyscy tutaj mówicie tysiak, tysiak 100, tysiak 200, a ja powiem tez ze max tysiak bo co z tego ze sprzet nowy, odpakowywując pudełko, dotykajac tlustymi paluchami sprzet traci na wartosci, wystaw sie na allegro, gumtree, tablica, i innych portalach i licz na szczescie ^^ nie wiem na ch... konsola, lepiej miec dobrego kompa, a do telewizora wystarczy dvd ;]

Opublikowano

Hmmmm , tak się zastanawiam czy nie łatwiej będzie Ci przerobić po prostu PS3 ? A co do ceny takiego PS3, to sama konsola 900 + gry 200 czyli łącznie jakieś 1100zł ;)

SuperSlima ma soft > 3.55

Opublikowano

Po za tym trzeba dokupić dość drogą nagrywarkę blu-ray gdyż tylko takie płyty czyta ps3.

Co do tematu, około 800-1200 , zależy na jakiego kupca trafisz.

21515.jpg

Opublikowano

Tylko do kantoru nie dawaj ja kupilem nowy telefon z 2 lata temu to bylo i nastepnego dnia poszlem do kantoru i koles dawal mi za niego 50 zl pimimo iz zostal kupiony dzien wczesniej i dalem za niego wielokrotnosc tych 50 zl za ps3 dostaniesz z 900-1000zl no moze na allegrze z 1100 nawet wyciagniesz

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...