Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Proszę o szybką pomoc

Martinio0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za słaba karta graficzna, która nie obsługuje pixel shaderów

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Słaba karta graficzna i nie obsługuje pixel shader 2.0 , niech kupi jakąś na giełdzie elektronicznej wystarczy mu nawet taka z pixel shader 2.0 o mocy 256MB . !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

tak jak koledzy up. spróbuj zainstalować sterowniki do karty graficznej a jak nie to kup nową

Opublikowano

Sterowniki nic nie zmienial musi kupic po prostu lepsza karte ktora je obsluguje. Nie bedzie go to duzo kosztowac

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość Menesterowy
Opublikowano

On to próbuje uruchomić aplikacją wymuszającą Pixel Shader 2.0 z karty, ale jeżeli sama w sobie karta go nie posiada, to nic nie zdziała, ten błąd oznacza błąd w lokalizacji pliku odpowiedzialnego za uruchomienie launchera gry.

Opublikowano

Witam to ja mam ten problem

Zalecane Minimalne System Windows XP lub nowszy Windows XP lub nowszy Procesor 3 Ghz 2 Ghz RAM 1 GB 512 MB Grafika GeForce 8800 lub lepsza Dowolna karta graficzna kompatybilna z DirectX 9.0 Wolne miejsce na dysku 2,5 GB 2,5 GB

Mam xp

2.56 gz czy 2.6

768Mb ramu

DirectX 9.0

NVIDIA GeForca4 MX 440 with Agp8x

Gdy odpalam grę normalnie mam ten obrazek lola wlancza sie i nagle to

87612471.png

a gdy pogrzebałem w google i ten program 3DAnalyze podobno coś daje da sie gry uruchomić z gorsza grafika itp

72867610.png

Pomóżcie mi tylko nie piszcie że grafike muszę kupić bo to wiem sam, szukam ogolnie kompa jakiegoś 4gb ramu itp do 500zl jak coś to piszcie ;P

Szukam jakiegoś rozwiązania proszę o odpowiedz bo chcę pograć sobie z kolegami ;/

Opublikowano

Za 500zl nie kupisz kompa cp najwyzej ram i zostanie Ci troche kasy, bez nowej grafik nie zagrasz taka prawda.- 500zl sam ram aahhaa cos z glowa masz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...