Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Filmiki + pytanie o którym słuch zaginął

BlueManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim! :D

Chciałem się zapytać czym najlepiej nagrywać filmiki z DO żeby nie urywało klipów i szło płynnie.

Mój komputer nie będzie problemem, mam 4 rdzeniowy procesor 3,40GhZ i 8 GB RAMu. :)

Tylko chcę się dowiedzieć najlepszy program.

+!

Moje pytanie z dzisiaj/wczoraj o którym słuch zaginął.

Mam 7 irków i 1 flaxa. Mój 8 irek kosztuje 200k uri, identyczną kwote kosztuje mój Apis aktualnie, niektórzy mówią mi ze mam wziąźć Irysa mimo że według mojego rozumowania wyjde z tym jakby na minus, podczas gdy kupie Apisa wszystko będzie dobrze, więc nie wiem, sami się wypowiedzcie.

Opublikowano

1. Hypercam2

2. Kup sobie tego apisa a potem irka wylicytuj na handlu.

Opublikowano

st1m, też tak myslałem, ale ludzie się spierają, a co do HC2, nie lepiej nagrać Camtasia? Wydaje mi się lepsze, ale nie wiem, jak juz mówiłem, nie znam się na programach nagrywających. :D

Opublikowano

Hyper Cam 3. Na torrentach jest do sciagniecia. Przed otworzeniem przeczytaj instrukcje w notatniku - koles opisal jak zrobic zeby miec full wersje, w praktyce to jest tak ze nie bedziesz mial tego bialego napisu w rogu - zarejestrowano przez hyper cam. A do obrabiania sony vegas od 7 do najnowszej wersji. Ja uzywam sony vegas 9. Co do tych dronow to powiem tak: dozbieraj bardzo duzo kredek,moze niech ci klan wyplaci i postaw na aukcji a nastepnie kup Apisa za uri. Nie jestem pewien czy sposob ktory podal kolega wyzej bedzie wlasciwy tzn. jak kupisz najpierw apisa to nie wiem czy potem bedziesz mial mozliwosc licytowania na aukcji irysa.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Hyper Cam 3. Na torrentach jest do sciagniecia. Przed otworzeniem przeczytaj instrukcje w notatniku - koles opisal jak zrobic zeby miec full wersje, w praktyce to jest tak ze nie bedziesz mial tego bialego napisu w rogu - zarejestrowano przez hyper cam. A do obrabiania sony vegas od 7 do najnowszej wersji. Ja uzywam sony vegas 9. Co do tych dronow to powiem tak: dozbieraj bardzo duzo kredek,moze niech ci klan wyplaci i kup Apisa za uri.

Tylko po co mu crackować HC3 ?

Polecam HC2.

Nagrywam na podstawowych ustawieniach, zmniejszam trochę speed nagrywania i wszystko jest wyśmienicie.

Obrabiam w SV 11 i z podstawowych ustawień HC2 wychodzą piękne filmy w HD.

Co do napisu.. nie wiem czemu ale jeszcze NIGDY odkąd nagrywam HC2 nie miałem tego napisu w rogu :D

Nie wiem od czego to zależy.

Opublikowano

Tylko po co mu crackować HC3 ?

Polecam HC2.

Nagrywam na podstawowych ustawieniach, zmniejszam trochę speed nagrywania i wszystko jest wyśmienicie.

Obrabiam w SV 11 i z podstawowych ustawień HC2 wychodzą piękne filmy w HD.

Co do napisu.. nie wiem czemu ale jeszcze NIGDY odkąd nagrywam HC2 nie miałem tego napisu w rogu :D

Nie wiem od czego to zależy.

Moze oprocz HC2 sciagales jeszcze jakas wtyczke albo masz full wersje. Ale mi wielkie crackowanie. 1 minuta roboty. Koles pisze gdzie wejsc i wkleic licencje w odpowiednie okienko. A co do nagrywania i odtwarzania ustaw po 30 klatek/sek.

silvertcsax.gif

Opublikowano

HC? hahahah Polecam wam bandicama :) Płynnie wszystko wychodzi itp :)

Na HC też jest płynnie tylko trzeba mieć normalny komputer :)

Bandicama nie polecam bo trzeba bawić się aby nie było ich loga u góry na klipie ;x

Opublikowano

1. Fraps. Kiedyś używałem HC2, ale na Fraps się przerzuciłem ze względu na jakość, i nagrywanie w normalnym tempie.

2. Apisa, bo tak zostaje ci 1 flax, czyli 1 slot więcej.

Opublikowano

A ja polecam HC2. Jakość dobra, kompa nie zwalnia, da się nagrywać w normalnym tempie, tylko trzeba wiedzieć co to jest FPS :)

Opublikowano

Anon, powiedz mi jeszcze czy jeśli będe miał te 8 dronów (7 iris + 1 flax) i kupie tego Apisa, to jak sprzedam tego Flaxa to czy będe mógł licytować Irysy? Bo ludzie różnie mi mówią. :(

Opublikowano

Anon, powiedz mi jeszcze czy jeśli będe miał te 8 dronów (7 iris + 1 flax) i kupie tego Apisa, to jak sprzedam tego Flaxa to czy będe mógł licytować Irysy? Bo ludzie różnie mi mówią. :(

A więc będę szybszy od Anonego :P

Tak, oczywiście, że będziesz mógł.

Maksymalna liczba dronów [iris / flax] to 8 a więc mając w efekcie końcowym 7 irków i apisa będziesz mógł wylicytować 8go irka.

Opublikowano

To dobrze, bo niektórzy mi mówią że ten Apis by się liczył jako ósmy Irys, więc dzięki. :)

Jeszcze z 2h i kupuje bo bot lata, prześle wam skrina, dodatkowo z rana spróbuje wylicytować Irka bo mojego 7-mego wygrałem za 56 mln z aukcji o 05:00 na 06:00. :D

Opublikowano

To dobrze, bo niektórzy mi mówią że ten Apis by się liczył jako ósmy Irys, więc dzięki. :)

Jeszcze z 2h i kupuje bo bot lata, prześle wam skrina, dodatkowo z rana spróbuje wylicytować Irka bo mojego 7-mego wygrałem za 56 mln z aukcji o 05:00 na 06:00. :D

To ci znawcy głupoty gadają bo zawsze można mieć 10 dronów niezaleznie od sytuacji ...wiec

8 iris/flax

1 apis

1 zeus.

Proste , no nie ? Wystarczy tylko ruszyć głową.

Opublikowano

Wiem, ale wiesz jak to jest, ludzie potrafią zestresować człowieka, wywrzeć presje i zmienić tok myslenia.

Dzięki wszystkim za pomoc, można zamknąć.

Mikrofon podaje modowi. :)

Opublikowano

ta gra cie stresuje?gracze wywieraja presje?hmm ciekawe:)Odpowiedzi na te pytania juz dostales wiec sie nie stresuj.Pozdrawiam

Opublikowano

nie, stresuje mnie to że poświęciłem kilka nocy na bocenie czegoś czego byćmoże będe musiał się pozbyć. :D

w każdym razie mam Apisa i mogę licytować, nima problemu. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...