Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pieczecie w DT

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam takie do was pytanie ktore nurtuje mnie od kilku tygodni. Czy jezeli nie wydropimy z ktoregos respa pieczeci to jest szansa zeby z nastepnego respa polecialy 2 pieczecie?

Opublikowano

kiedyś sporo śmigałem na dt

i jest taka opcja że z jednego spota poleca 2pieczątki ale wtedy na 100% z nastepnego nie poleci

tak samo jest możliwość że z pierwszego poleci ale za to z next juz nie bd dopiero na 3,4,5... respie bd norm lecieć

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na ravii tak. Jeżeli chodzi o inne serwery to nie wiem.

Oczywiscie mowa tutaj o Metinie PL

@up

No bo wlasnie tak rozmknialem dzisiaj , ze nie dropnalem pieczatki z jednego respa to praktycznie nie mam szans na zrobienie tego pietra bo zabraknie czasu

Opublikowano

No bo wlasnie tak rozmknialem dzisiaj , ze nie dropnalem pieczatki z jednego respa to praktycznie nie mam szans na zrobienie tego pietra bo zabraknie czasu

Jak szybko spoty wybijasz to jakieś 5 min normalnie zostaje, więc jak raz nie poleci to jeszcze zdążysz dropnąć.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Nie ma szans ze z 1 spota ci wydropi 2 pieczęcie.Jeżeli nie wydropi ci się w ogóle żadna pieczęć ze spota to praktycznie nie masz szans na przejście na dalsze piętro.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Oczywiscie mowa tutaj o Metinie PL

@up

Jest szansa, kilka razy tak udalo mi sie zrobic dt.

Co do tematu, moze nie wypasc ale nigdy nie wypadna 2 z jednego spota, ale rob dalej dt bo mi sie kilka razy udalo

Pozdrawiam

Opublikowano

Znawcy metina...

Oczywiscie, ze jest mozliwy drop 2 pieczatek z 1 spota, ale potem na nastepnym nie leci w ogole.

Niedowiarkom proponuje luknac na forum PLa YO

szefmarcin.png

Gość                
Opublikowano

Na PL'u nie wydropią Ci dwie pieczęcie z jenego spota.

Opublikowano

Człowieku jak nie wiesz to nie pisz. Jasne, ze jest cos takiego mozliwe, rzadko tak jest ale jest podam przyklad. Nie wypada pieczec na 1 spocie poniewaz nie ubilsimy 50% spota, w 2 respie pieczatka jest na 2 polowe wiec jak ubijemy caly spot poleca 2 pieczecie. W ogole po co ja sie rozpisuje jak tu same proski 90 lvl siedza, co nie wiedza nic o grze ale pisac bzdury to potrafia. Nara

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...