Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nostale grochy

DavMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :D

tak zaniedbałem swojego woja grając na łuku że ma on 56lvl i 39 job a musze mieć 50 job na mojego crusska :D i tak mam kilka świątecznych ancków i norm i mam pytanie zna ktoś jakiegoś bota na grochy żeby sam walczył i używał skili ale zebym nie musiał lookać cały czas okienko a jak niema to podać mi zwykłego ale dobrego

4kbucl.png
Opublikowano

Takiego ze skillami co bije groszki to chyba nie ma , ale dobry jest GroszekBot by Ramblox na broń dodatkową , czy coś takiego.

Masz link na bron dodatkową , dlaczego dodatkową? Ponieważ bd używac kuszy. A np. jakbyś miał miecz byś biegał po całej mapie bo bot polega na tym że ustawiasz namiary na ekranie na strączki . Wyjaśnie ci moze: Włącz bota , następnie w nostale jesli jestes obok strączków , wyceluj w odpowiedni strączek a następnie wciśnij F1 , w kolejny groszek F2 itd. masz w bocie napisane keye , radze też dodac opóźnienie jakies 1000 lub 1500 nawet. Bota następnie włącz przyciskiem Insert , a pauza pod F10. Odrazu mówie że bot nie jest mój. Jak pomogłem wynagrodź mnie :D

Download:

https://hotfile.com/dl/186318152/955fc0d/GroszekBot_bro_dodatkowa_by_Ramblox.exe.html

skan:

https://www.virustotal.com/url/1eecf4343cd0c67ba1d4044f49f4313a2a54e92dd0755566e4a4253d8030f1bd/analysis/1356649826

Linka wychodzące poza mpc forum dajemy w

code

wuo1.jpg

Opublikowano

Na tym lvl znajdziesz fam, powiesz, że musisz dobić job na crussa i na lod.

Jak nie chcesz to only grochy, ja jechałem na tym bocie co up ci podał.

Opublikowano

Bosh piszesz do jakiegos szefa fam ze masz juz Crussa w EQ +13 i zeby was dodali to pozniej ty ich bd expił pozniej odchodzisz z tej fam jak Ci wbija Joba i szukasz nowej ; D

Opublikowano

Znajdź fam, na LoD poproś o dobre pt, powiedz, że musisz crussa założyć a jobki nie masz, dodaj , że nie jesteś dzieckiem expa :rolleyes: a na grochach zajmie ci to .. bardzo dużo czasu <_<

1470jk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...