Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurviCraft [1.4.6][TreeAssist][24/7][40s][Survival+Factions]

Vercil.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer do kitu spytaem czy dostane jakie elazne lub kamienne rzeczy to gracze mnie wyzywali od nierobz po kur* to jest niedorzeczne eby taki serwer a nie mia pluginu na wulgaryzm administracji oczywicie wtedy nie byo. Moe to zabrzmiao dziwnie i moecie pomyle栺e si꠭szcze ale ja za swoje przeprosiem i si꠮ie mszcze wiec za chamstwo z toba pawb0 skoem wspacꮠNie chce od was przeprosin czy co kol wiek. Tak przy okazji do headadmina pawb0 jak co si꠯bjecuje to si꠴o dokonuje a nie e byo mno ze bedzie budowniczych itd. ze graczy bꤺie duo a teraz od ciebie nie ma ani jednego gracza ani nic. Nie polecam !

P.s Survival Games jest odgapione ode mmie wi꣮

Opublikowano

Hahahahaha Człowieku pierw naucz sie pisać a potem sie udzielaj..

Po pierwsze ja juz dawno chcialem z toba skonczyc wspolprace poniewaz debilu sprzedawales opy -,- wiec sie lepiej nie udzielaj i morda w kubel...

Zapraszamy!!!!

Opublikowano

Pisaem ci ze nie sprzedaje opy a sprzedaem 2 admini꣠najpierw czytaj a pej co pisz. Oge wasz serwer to plagiat wi꣠wystarczy ze napisze do waciciela tamtego serwera i bꤺiesz udupiony. Nie polecam sami widzicie administrator

Opublikowano

Hahahahaha Człowieku pierw naucz sie pisać a potem sie udzielaj..

Po pierwsze ja juz dawno chcialem z toba skonczyc wspolprace poniewaz debilu sprzedawales opy -,- wiec sie lepiej nie udzielaj i morda w kubel...

Zapraszamy!!!!

Czy to jest zachowanie odpowiednie dla admininstratora ? NIE, dlatego caly serwer jest takim scierwem jak ten koles :(

Opublikowano

Czy to jest zachowanie odpowiednie dla admininstratora ? NIE, dlatego caly serwer jest takim scierwem jak ten koles :(

Dokładnie, zgadzam się z tobą.

Dokładnie, zgadzam się z tobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...