Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Usunięcie modułu

kicek261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jak zbadam sobie jakić czołg np IS i chce sprzedać KW 1 S i a z nim moduły wszystkie , to zbadany czołg ( IS) tez mi usunie go i trzba go jeszcze raz badac ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem trochę...Jak kupisz sobie IS i będziesz chciał moduły z KW-1S to musisz je sobie zdjąć przez Golda bo jak sprzedasz KW-1S z modułami musisz jeszcze raz je kupić(za kasę nie exp).

Jeżeli o to ci chodzi .. :|

Opublikowano

Nie nie trzeba badać od nowa IS'a poprostu sprzedajesz czołg i grasz IS'em nic nie tracisz oprócz czołgu i przy sprzedawaniu masz opcje czy chcesz sprzedać moduły czy zostawić.

Opublikowano

Badać go jeszcze raz nie trzeba ale jeżeli sprzedasz z modułami to Ci je usunie.Ale będziesz już je miał zbadane.

Opublikowano

Badać go jeszcze raz nie trzeba ale jeżeli sprzedasz z modułami to Ci je usunie.Ale będziesz już je miał zbadane.

własnie ze jak zbadam IS i chce sprzedac kW 1 S z modułami to IS zbadanego mi go nie usunie ?

Opublikowano

własnie ze jak zbadam IS i chce sprzedac kW 1 S z modułami to IS zbadanego mi go nie usunie ?

IS'a Ci nie usunie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...