Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] www metin 2007r =)

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To był mój początek. Wtedy pamiętam, że uważałem stronę Metina za wielkie dzieło i to od tego zaczęło się moje szkolenie w dziedzinie programowania. Potem gra na dłuższą metę, stracenie konta z ekwipunkiem na Monastyrze o wartości 2000 zł. Stare, dobre czasy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie ,gdyby powstał taki sam serwer ,jak metin z 2007 roku :) Ale tak jak zarax napisał ,1hk i dmg działały by bez problemów :/ Chociaż,można by było poszukać tych plików odpowiedzialnych za ''zabezpiecznie'' przed tymi hackami.Np.1hk polega na wysokim odrzucie ,czyli trzeba znaleść plik odpowiedzialny za limit odpychania.Na takiej zasadzie można by było robić zabezpieczenia na taki serwer.(jakby ktoś taki by zrobił :) )

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Fajnie ,gdyby powstał taki sam serwer ,jak metin z 2007 roku :) Ale tak jak zarax napisał ,1hk i dmg działały by bez problemów :/ Chociaż,można by było poszukać tych plików odpowiedzialnych za ''zabezpiecznie'' przed tymi hackami.Np.1hk polega na wysokim odrzucie ,czyli trzeba znaleść plik odpowiedzialny za limit odpychania.Na takiej zasadzie można by było robić zabezpieczenia na taki serwer.(jakby ktoś taki by zrobił :) )

Wystarczy zablokować możliwość odrzutu poza mape :)

Opublikowano

to zrob takiego priva xD

Na to trzeba czasu i ekipy, która ogarnie reszte rzeczy.

Ja niestety nie posiadam wystarczająco wolnego czasu pn-pt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...