Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się w ORYGINALNYM minecrafcie wyłączyć autoupdate?

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,mam oryginalnego minecrafta i pewnien problem....Chciałem sobie powgrywać mody ale przecież wersje mc się ciągle zmieniają...tak więc czy jest możliwosć wyłączenia auto aktualizowania gry przy starcie? (po logowaniu)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Przecież przy nadchodzącej nowej wersji minecraft nie aktualizuje się tylko pyta, czy chciałbyś zaktualizować.

Opublikowano

Przecież przy nadchodzącej nowej wersji minecraft nie aktualizuje się tylko pyta, czy chciałbyś zaktualizować.

yyy u mnie gdy tylko ukazuje się nowa wersja to odrazu jak się zaloguję to się aktualizuje... sory,żę pytam aleee masz orginal czy pirata minecrafta?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Oryginał. Ja też tak mam. Jak wyjdzie aktualizacja to pojawia się "would you like to update" i mam albo tak albo nie. Spróbuj pobrać jeszcze raz launcher z minecraft.net

Oryginał. Ja też tak mam. Jak wyjdzie aktualizacja to pojawia się "would you like to update" i mam albo tak albo nie. Spróbuj pobrać jeszcze raz launcher z minecraft.net

Opublikowano

looool to pobiorę i zaraz dam znać

Opublikowano

Chyba piszesz o oryginale to ja również przecież o oryginale pisałem.

Nie klikasz czasem w Options "update"? Przecież za każdym razem minecraft pyta, czy robić update czy nie.

Opublikowano

No więc tak,ściągnąłem launchera od nowa i użyłem version changera (zmieniłem na 1.1.0 full xdd) i włączyłem mc .Teraz już nie pyta o zgodę tylko normalnie się włącza.A jak chcę zupdatować to muszę options i force update coś tam coś tam. O to mi właśnie chodziło ;)

Opublikowano

Problem z głowy ;) DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...