Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rocket-JAIL[NO-WL][NO-PREMIUM][WOJNY GANGÓW][TS3][Szukamy Moderacji!][Mob-Arena]

pat45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jailu.png

b_560_95_1.png

Mam dla Was nowy serwer NewCraft.pl typu Jail!

Na samym początku gry dowiadujesz się, że jesteś więźniem pracujących na potrzeby kraju.

Z racji tego, że jesteś świeżo skazany to na początek otrzymujesz dość proste zadanie : kopanie drewna i kamienia ( Sektor A )

Potem, kiedy już zbierzesz wystarczającą ilość pieniędzy, możesz wykupić przejście do następnego sektoru, gdzie surowce są lepiej płatne. Każdy następny sektor przybliża ciebie do wyjścia na wolność. Gdy wyjdziesz już na wolność czyli zdobędziesz rangę RealPrisoner możesz kontynuować grę na mapie FreeBuild lub Survival !

Z pamiętnika więźnia #10052

"...Zostałem strącony z wojskowego helikoptera w to miejsce. Trafiłem do więzienia. Na miejscu nie dostałem nawet dodatkowego ubrania roboczego. Miałem iść tak jak tam trafiłem. Z tablic informacyjnych dowiedziałem się, że muszę przejść przez paręnaście sektorów, aby w wyjść na wolność. Praca na rzecz Państwa to coś co naprawdę nie lubiłem. Inne tablice informacyjne rysowały mi delikatnie plan całego budynku. Tutaj mogę odnaleźć swoją cele, tam mogę dostać swój przydział jedzenia... Nie podobało mi się to miejsce! Mus to mus. Poszedłem do pierwszego sektora, gdzie miałem możliwość kopania. Magiczna brama blokowała mi przejście dalej. (...) Zrobiłem kilof i poszedłem kopać swoje pierwsze surowce. (...) Po paru dniach czuję, że każdy kolejny wykopany przeze mnie blok przybliża mnie do wolności. WOLNOŚCI PRZYBYWAM ! (...) Jestem aktualnie w nowej celi kupionej za zarobione pieniądze ze sprzedaży gliny i szkła. Ludzie nie traktują mnie już za skazańca, lecz za równego sobie. Zaczęło mi się tu podobać. Mamy wspólny cel. Przetrwać i wydostać się na wolność !"LA

Adres Strony: http://www.newcraft.pl

Nazwa Serwera : NewCraft.PL [JailMod]
IP Serwera : Mc.NewCraft.PL

IP TeamSpeak: 212.7.217.13

Ilość slotów : 130

White-List : Wyłączona

Premium : Niewymagane

PvP : W wyznaczonych miejscach

Vip: Możliwość kupna konta Vip - Wszystkie informacje o koncie Vip na Serwerze

Zapraszamy na nasz FunPage http://www.facebook.com/newcraftpl

pluginy.png

-Automatyczne generowanie się kopalni więziennych.

-Możliwość Stworzenia Gangów

-Essentials

-Specjalny Plugin do wytaczania Stref

-I Wiele wiele więcej...

Najczęściej Zadawanie Pytania:

- O co chodzi w Jail Modzie ponieważ gram na nim pierwszy raz...
(Jest to serwer w pełni zautomatyzowany. polegający na tym abyś zapracował na wyjście z więzienia, np. Kopiąc surowce i je sprzedając)
- Czy jest to jedyny serwer w Polsce o tematyce więziennej ?

(Nie, istnieje parę serwerów ale są to serwery bardzo małe, bez konkurencyjne)
- Kto jest pomysłodawcą serwera?

(Brolah, oraz jego założycielem)
- Ile dziennie gra ludzi na serwerze ?

(Jeżeli jest to weekend to gra około 120-130 osób, natomiast jeżeli są to dni w których chodzi się do szkoły to około 80-110)
- Jak długo zajęło budowanie, tworzenie takiego serwer ?

(8h zajęło nam postawienie takiego serwer, który jest w pełni zautomatyzowany i parę autorskich pluginów ale w każdy dzien na serwerze zostają dodane coraz nowsze atrakcje!)
- Czy planujecie otworzyć nowy serwer ?
(Na daną chwilę mamy jeszcze do dyspozycji serwer SkyBlock, Serwery CS oraz Metin w Drodze)
- Czy mamy miejsce w Administracji?

(Tak cały czas szukamy ludzi do pomocy)
- W Jakie gry w przyszłości będziesz mógł zagrać u nas ?

(Minecraft, CS, Metin2)
- Jaka ilość ramu przeznaczona jest na serwer ?

(16GB)
- Czy Administracja to dzieciaki ?

(Nie, każdy z nas ma powyżej 18 lat i wie co robi)
- Czy często organizowane są eventy na serwerze i forum

(tak, są one organizowane bardzo często aby urozmaicić rozgrywkę graczom)
- Co gdy ukończymy wszystkie sektory?
(Po ukończeniu sektórów dostajemy rangę RealPrisoner oraz możliwość kontynuacji gry na mapie FreeBuil bądź Survival)

admini.png

Właściciel: SuzzOwnage

Właściciel: Pinek

Opiekun Serwera: Brolah

Administrator: Ritmonter

Administrator: Sh3gun

Administrator: GhostMaster66

serdeczniezapraszamynew.png

• Odpowiedzi 313
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer ma szanse na bycie najlepszym w Polsce! Jest wspaniały. Ogarnięta administracja i mili gracze . Polecam ;*

Niestety Sygnatura Uciekła :(

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam server jest super.

Mam nadzieje że długo postoi i przyciągnie dużą liczbe graczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...