Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kupowanie amo

StilgarPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy końcu amunicji bot mi ją kupuje ale aż do kona kredytów, czyli jak przed chwila miałem 20mln kredytow to doszlo mi do zera a amunicji brak.Używam Qbota i latam na podstawowych taskach.

Opublikowano

Dokładnie tak jak up.

NIC nie zrozumiałem z twojego posta.

Może przedstawisz nam to w punktach ?

Opublikowano

Pewnie mu chodzi o to że miał 20 mln bota zlagowało i kupował ammo którego nie dostawał i stracił 20 mln

Mi się coś takiego przytrafiło ale moje 45 mln miały iść na licytacje irysa w nocy :(

Opublikowano

Pewnie mu chodzi o to że miał 20 mln bota zlagowało i kupował ammo którego nie dostawał i stracił 20 mln

Mi się coś takiego przytrafiło ale moje 45 mln miały iść na licytacje irysa w nocy :(

Chodzi mi o to co wyżej i już chyba znam przyczynę. Miałem pełną ładownię amunicji i przy "restock = true;" musi być jakiś bug czy coś, ponieważ kupuje wybrane amo chociaż nie ma miejsca, a że amo nie przybywa więc się zapętla aż do końca kredytów. Może w bocie brakuje po prostu warunku na ilość wolnego miejsca na amunicje lub w jakimś przypadku jest on pomijany.

Opublikowano

Chodzi mi o to co wyżej i już chyba znam przyczynę. Miałem pełną ładownię amunicji i przy "restock = true;" musi być jakiś bug czy coś, ponieważ kupuje wybrane amo chociaż nie ma miejsca, a że amo nie przybywa więc się zapętla aż do końca kredytów. Może w bocie brakuje po prostu warunku na ilość wolnego miejsca na amunicje lub w jakimś przypadku jest on pomijany.

Nie ma możliwości aby kupiło ammo gdy nie ma miejsca.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Najlepiej mieć cpu amunicyjne na statku.

Opublikowano

W podstawowych taskach bot kupuje amno gdy się kończy ( poniżej 100 sztuk o ile pamiętam ) CPU zakupi automatycznie jeśli jest poniżej 1000 czyli zanim bot wykryje brak . Załóż CPU amunicyjne na 2 konfy i ciesz się z dalszego bocenia .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...