Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z multi !

lolzown123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, a wiec mam problem z gra na multiplayer w CoD BO2. Posiadam czlonkostwo 2dni probnego live gold. Podczas wyboru opcji w grze "xbox live" wyskakuje komunikat o tresci "Serwer gry Call of Duty: Black ops 2 jest obecnie niedostepny. Sprobuj ponownie pozniej lub odwiedz strone http://www.callofduty.com/blackops2/status. " Oczywiscie wchodzilem na strone i "status" byl dostepny, a komunikat wraz sie pojawial. Prosze o pomoc. Dziekuje. :)

Opublikowano

Dzisiaj nadal nie możesz się zalogować?

Wczoraj szwankowały serwery między 20:00 - 22:00 też wyskakiwał mi ten komunikat na konkurencyjnej konsoli, po 22:00 bez problemu się zalogowałem i trochę pograłem

819531478353821175209.gif

Opublikowano

hmm dzis dokladnie miedzy 10-11 wchodzilem i to na innym koncie tez z czlonkostwem 2dniowym golda wyswietlal mi sie ten komunikat. ; /

ps: nie moge sie zalogowac odkad mam xboxa wraz z codem czyli jakies 2tyg oczywiscie z goldem.

Opublikowano

Tak na pececie , ale z tego co wiem to nie ma problemu z tym problemem.

Wystarczy odlączyć nośnik pamięci od karty xboksowej ,po upływie 15 minut wystarczy odłączyć telewizor z gniazda i zaczać spiewac dowolną kolędę a gdy skonczysz po prostu wlacz boksa i ciesz sie darmowa gra !

Pozdrawiam, mam nadzieje, że pomogłem.

trolololololor.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

okej zrobilem i nic. ;d

Mam pytanie, czy trzeba doloczyc do Call of duty ELITE zeby grac na multi bo moze to jest powod ?

Nie trzeba. Przynajmniej ja nie musiałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...