Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór laptopa

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba skuszę się na takie coś.

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/hp-pavilion-g6-2260sw-w8-gra-assassins-creed-iii.bhtml#opis

Chyba, że macie lepsze propozycje ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Brawo, pierwszy dobry laptop który podałeś :D Możesz brać, a AC3 sprzedać bo jak dla mnie jest lipny (szkoda kod zużywać jak gra za 100+ pójdzie)

Opublikowano

W ACIII wydajniejsza będzie 645 i ogólnie na niej da się lepiej pograć np. nowego Hitmana niż na tym Radeonie.. Gtx 645 jest wydajniejszy od 7670. MSI takze posiada 8gb ramu ktory badziala szybciej w dual chanelu niz 6Gb w HP (triple chanel wykorzystuje chyba nowe i7 tylko). na tym GTX 645 w wiekszosc gry pograsz na srednich na tym 7670 bedzie juz troche ciezej. Chociaz jezeli laptop ma Ci sluzyc do metina czy smite to nawet 610 by sobie z nimi poradzil.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Chciałbym laptopa abym mógł zagrać w coś lepszego, ale jestem bardziej przekonany do tego hp pavilion'a ponieważ ma większy dysk, i oczywiście renoma firmy do mnie przemawia.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

W tej bajce były smoki ? Max średnie i to ze ścinkami na tej karcie. Ojciec ma w swoim Medionie.

PS pytanie retoryczne - w skyrimie są smoki ;)

Jak brać coś od Nvidii to co najmniej GT645

Opublikowano

Po co refasz ? Otrzeźwiej i wróć ;p Podaliśmy Ci najlepsze laptopy w tej cenie z GT645 i HD7670 a ty dalej nie wiadomo na co czekasz :P

Opublikowano

W tej bajce były smoki ? Max średnie i to ze ścinkami na tej karcie. Ojciec ma w swoim Medionie.

PS pytanie retoryczne - w skyrimie są smoki ;)

Jak brać coś od Nvidii to co najmniej GT645

Ponieważ Skyrim opiera się na procesorze...

W laptopach z Intela to i7 ma 4 rdzenie, i5 ma tylko 2 :(

Jak chcesz to proponuje jeszcze laptopa Lenovo

z http://www.x-kom.pl/p/120178-notebook-laptop-15,6-lenovo-ibm-z580a-i3-3110m-8gb-120500-dvd-rw-gt635m.html

Z dyskiem SSD i nawet wydajną grafiką procesor i3 też jest dobry do gier (AC3 na słabszym lapku latał)

Opublikowano

Ja pierdole na chuj refujesz podałem Ci laptopa i tylko piszesz ref. Podaj swoje wymagania jeszcze raz a ja Ci podam tyle laptopow zebyś się mógł nimi napchać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...