Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]ELOHELL:3

Gość LemoN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

nie ma czegoś takiego jak elo hell, BUBUHUHUBUAUVEUSAEU, to było podchwytliwe, to niebył niski posiom rozgrywki, tylko, brak umiejętności.

Opublikowano

zrob takie staty na 1.6k elo to ci pogratuluje

właśnie się wybijam geniuszu:3, za miesiąc dam screena z takimi statami na 1.6k elo na twoje życzenie.

Gość ArronBaDo
Opublikowano

właśnie się wybijam geniuszu:3, za miesiąc dam screena z takimi statami na 1.6k elo na twoje życzenie.

spotkamy się za tydzien w temacie "OMG ZNUW NOB TIMY, NIE DA SIE WYKEROWAĆ", a w treści będzie "OMG NOB TIMY, NIE DA SIE WYKEROWAĆ, GDYBY NIE NOB TIMY MIAŁBYM JUŻ 1,6K ELO, ALE OCZYWISCIE POLAKI I RUSKIE I WOGULE"

Opublikowano

watpie ze ci sie to uda jak od 200 gier nie mozesz sie przebic przez 1100

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

spotkamy się za tydzien w temacie "OMG ZNUW NOB TIMY, NIE DA SIE WYKEROWAĆ", a w treści będzie "OMG NOB TIMY, NIE DA SIE WYKEROWAĆ, GDYBY NIE NOB TIMY MIAŁBYM JUŻ 1,6K ELO, ALE OCZYWISCIE POLAKI I RUSKIE I WOGULE"

jak narazie spadlem 140 elo, i nie narzekam widać, że sam masz to w naturze doświadczenie o tak ;3.

@

kavariku zboczuchu nie podgladaj mnie ;<. Btw przebiłem sie przez 1100 dawno, ale spadlem z 1200, "OMG ZNUW NOB TIMY, NIE DA SIE WYKEROWAĆ"

Gość ArronBaDo
Opublikowano

jak narazie spadlem 140 elo, i nie narzekam widać, że sam masz to w naturze doświadczenie o tak ;3.

@

kavariku zboczuchu nie podgladaj mnie ;<. Btw przebiłem sie przez 1100 dawno, ale spadlem z 1200, "OMG ZNUW NOB TIMY, NIE DA SIE WYKEROWAĆ"

aktualnie nie chce mi sie grac rankedów http://scr.hu/9f6/cecxk

moze jutro

Opublikowano

kocham ludzi, którzy myślą, że jak wygrają na 1100 elo z dobrymi statami kilka razy to są prosami, którzy za tydzień się wycarrują ;_;

<>

Opublikowano

@up

kocham hejterów, jeśli myslisz, że to moje jedyne konto jesteś w blędzie:3, nie nie wycarruje się kupie boosta na allegro:/

Opublikowano

sam ssiesz pale na 1300 elo a jego pojezdzasz lól

zeby nie dostac warna za spam to

zajebisty screen zajebiscie kerujesz gry rispekt

xxxxxxx

Opublikowano

Po 1 niema czegoś takiego jak elohell

Po 2 każdy gracz saługuje na takie elo jakie ma umiejętności

I niech ktoś mi nie mówi że "No ja mam 1200 elo i za miesiąc będę miał 2k elo"

jak by umiał dobrze grać to w 1 dzień by potrafił wycarrować 600 elo

11002241_4_11.png
Opublikowano

Po 1 niema czegoś takiego jak elohell

Po 2 każdy gracz saługuje na takie elo jakie ma umiejętności

I niech ktoś mi nie mówi że "No ja mam 1200 elo i za miesiąc będę miał 2k elo"

jak by umiał dobrze grać to w 1 dzień by potrafił wycarrować 600 elo

tak kurwa tym bardziej ze 1 gra nie zajmuje 10 minut :D

xxxxxxx

Gość ArronBaDo
Opublikowano

sam ssiesz pale na 1300 elo a jego pojezdzasz lól

zeby nie dostac warna za spam to

zajebisty screen zajebiscie kerujesz gry rispekt

tak, mam 1300 elo po 9 grach, nie chcwale sie i nie jade, poprostu jak widzę tematy o wychodzeniu z elohell to chce się płakać :D

poprostu stwierdzam fakt, że tak jak zawsze będzie temat i dyskusja na temat nobuw z elohela :P i jak to sie nie starałem by wykarować mecz, ale te nob timy

sorden cannot into elohell

Opublikowano

Wszędzie są noby, Nidalee z Serafinem czy jak to tam i Katarina i Nidalee z butkami pod CD... Niezłych noobów w enemy miałeś, gratki

Opublikowano

@

ty wogole grasz solo czy duet?

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

uwazaj bo sie wybijesz ezem:) pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...