Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss][hot] gra z moderatorem!

Darkkaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8838r5.jpg

nie kazdy mogl zagrac z moderatorem tego dzialu wiec wrzucam screena, super gra byla pozdrawiam kolegów ktorych poznalem w tej grze ^^ elo spada

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Fołto montaż :D

Czemu jest z prawej, a lewej już nie :c ?

sorry ale ogladalem mecz w historii jednej z druzyn i jak sie zakonczy u siebie mecz to wtedy cos takiego pokazuje, mozesz sam sprawdzic to nie fotomontaz!!! statystyki macie z lolkinga:

poza tym ja wrzucilem screen odrazu po grze wiec jak moglby to byc fotomontaz omg

screen prawdziwy ale statystyki z zbugowane

@up

a co do tego to mialem 19/5/7 super statystykik

4to7r2K.png

Opublikowano

Nie widzicie że to wszystko jedne wielki fotomontaż? Nawet championi się nie zgadzają z tym co jest po prawej stronie. Tam jest Poppy, Rammus, Corki, Olaf, Riven, Cait, Kassa, a nicki też się nie zgadzają.

Opublikowano

Nie widzicie że to wszystko jedne wielki fotomontaż? Nawet championi się nie zgadzają z tym co jest po prawej stronie. Tam jest Poppy, Rammus, Corki, Olaf, Riven, Cait, Kassa, a nicki też się nie zgadzają.

głupka udajesz? wejdź w jakis team rankedowy w ich match history poklikaj w kilka meczy potem zagraj gre i na koncu tez cos takiego bedziesz mial omg ale mnie prowokujecie

4to7r2K.png

Opublikowano

@upp

nie stresuj się, nikt ci nie prowokuje, po prostu każdy cie wielbi i lubi cię prowokować, ponieważ bo kiedyś tak fajnie się rejdzowałeś, a teraz jesteś zbyt spokojny ;</

@top

ten screen przedstawia jakieś randomy oco chodzi, a tak btw to tylko graves potrafil farmic.\

@2xupp

Troszeczkę kultury, bo do prokuratury cie podam, że rozprzestrzeniasz przemoc w internecie.

Opublikowano

Jeszcze nie nauczyliście się, że na MPC Darkkaj i reszta tworzą tematy "prowokacje" ? xD

idioci :D

@Top, noob teamy, widze ze nie dales rady wykarować

Opublikowano

@upp

nie stresuj się, nikt ci nie prowokuje, po prostu każdy cie wielbi i lubi cię prowokować, ponieważ bo kiedyś tak fajnie się rejdzowałeś, a teraz jesteś zbyt spokojny ;</

@top

ten screen przedstawia jakieś randomy oco chodzi, a tak btw to tylko graves potrafil farmic.

Jestes jakis niedojebany?Patrz na prawa strone,nie na lewa krecie

Lewa strona was nie powinna obchodzic,popatrzcie sobie na lolkingu a nie pierdolicie farmazony

sstwc.jpg

Opublikowano

wy1hcm.jpg

wszystko sie zgadza, a mylittleniggi to czarq i on z nami gral a ja mowilem ze to tylko bug, pewnie wam teraz glupio hahaha przepraszajcie mnie

Jeszcze nie nauczyliście się, że na MPC Darkkaj i reszta tworzą tematy "prowokacje" ? xD

idioci :D

@Top, noob teamy, widze ze nie dales rady wykarować

heh od kiedy wrzucanie screenów z moderacją tego forum to prowokacja?

4to7r2K.png

Opublikowano

wy1hcm.jpg

wszystko sie zgadza, a mylittleniggi to czarq i on z nami gral a ja mowilem ze to tylko bug, pewnie wam teraz glupio hahaha przepraszajcie mnie

heh od kiedy wrzucanie screenów z moderacją tego forum to prowokacja?

to jakas propaganda ! mało dowodów ! nie ufam ci, więcej, więcej !

Opublikowano

Jakbyś wziął udział w turnieju, albo patrzył na statusy byś wiedział, że mówią prawde :)

<>

Opublikowano

nie mam wiecej dowodów jedynie to jeszcze tylko moge dac:

owwk00.jpg

ano jeszcze tutaj zdjecie z champion selectów

d9v3fr.jpg

4to7r2K.png

Opublikowano

nie mam wiecej dowodów jedynie to jeszcze tylko moge dac:

owwk00.jpg

ano jeszcze tutaj zdjecie z champion selectów

d9v3fr.jpg

ok, to dostateczny dowód, jestem spełniony :D

W takim razie GG

Opublikowano

@upp

uważam, że ludzie trolluja mój temat, bo tu samych wybitnych nie ma co kurwa lepszy nie będę.

@top

nidalką 19/4 żaden wyczyn pff, na 600 elo robie tak codziennie.

Opublikowano

Lol, bo moderatorzy mpc to takie sławy że trzeba zrobić screena i się pochwalić. Dafuq.

@Down, jakieś 4k nabiłem w dziale darkorbit pomagając userom od b. dawna. Szczerze posty dla mnie nic już nie znaczą, kiedyś mi na tym zależało. Kolejna sprawa czy ja coś ci zabraniam? Jedynie wyrażam opinię, że moim zdaniem nie ma nic specjalnego w tym screenshocie.

Opublikowano

Lol, bo moderatorzy mpc to takie sławy że trzeba zrobić screena i się pochwalić. Dafuq.

nawet jeśli byłaby to gra na 1 lvlu to nie możesz zabronić wstawiania tu takich rzeczy.

widać w jaki sposób nabiłeś 5k postów :P SPAMSPAMSPAM

Opublikowano

no jak zobaczylem status czarka ze juz ktos normale czy gra to ja od razu boner i wesola buzia, kazdego co innego jara mnie na przyklad moderacja bardzo podnieca, to co kto lubi sie nie dyskutuje i screeny tu mozna rozne wrzucac wiec o co chodzi

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...