Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Turnieju HaxBall #6

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w ogóle nie widziałem jakie sa nagrody(chyba nie pisało) ale jak sie zapytałem to napisał, że za 3 jest champion o.O

1357577137-U262310.png

Opublikowano

To radzę założyć okulary, myślicie, że na prawdę mnie aż tak interesuje jakaś plakietka? Nikt z was nie dostał jeszcze, w każdym konkursie oragnizowanym przezemnie były takie same nagrody.

Miejsca był takie:

1.Gold/Champion talon 15%

2.Blue talon 10%

3.talon 10%

Champion był po zmianie, bo wartość champa jest mniejsza niż golda i jak sobie wybrał, to może mieć.

Opublikowano

Ray, jaja sobie robicie? Nagrody mają być te, które ustaliłeś na początku turnieju.

Masz jakikolwiek dowód, że były inne? W każdym turnieju mam takie same nagrody. Zobacz sobie edycje #5, #4, #3, #2, #1.

Opublikowano

sorry shadow ale za pierwsze był gold', za drugie blue a za trzecie był talon ;// ja wybrłem champa bo golda mam :

1 miejsce - Gold Member + talon na 10 %

2 miejsce - Blue Member + talon na 10 %

3 miejsce - Talon na 10 %

Nie widziałem championa w ogóle , dlatego się pytałem czy ja mogę dostać championa zamiast golda :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Chciałbym was przeprosić - w 100% moja wina, przypadkowa. Faktycznie - było na ostatnim miejscu -10% talon bez żadnej nagrody. Mam wszystko zapisane i pomyliły mi się konkursy, przyznaje się do bezmyślnego błędu - macie racje, dzięki chłopaki. ;)

Zmieniłem, Wam chciałbym pogratulować i postaram się jak najszybciej załatwić wam plakietki pod nicku, bo z obecną sytuacją trzeba długo czekać.

PS. Jak ktoś chce większe wyjaśnieje co do pomyłki niech pisze do mnie na pw. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...