Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki powodują black screen'a

RevelPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie, w mojej karcie graficznej nvidia geforce GT 630 są zainstalowane domyślne sterowniki (tj, wersja 306.97) a że komp jest nowy to włączam update pobieram nowe sterowniki wyświetlone w panelu karty (http://www.nvidia.pl/object/win8-win7-winvista-64bit-310.70-whql-driver-pl.html wersja 310.70) i instaluje po czym daje mu klasycznie reset żeby sterowniki wgrały się do końca ale po okienku windowsa (mam win 8 64 bit) zamiast pojawić się mój pulpit okienek to pojawia się black screen a monitor po około 3-4 sekundach wyświetla wiadomość monitor going to sleep co jest wyświetlane gdy komputer jest wyłączany lub przechodzi w stan hibernacji i nic nie wyświetla, komputer o dziwo się nie wyłącza tylko przez 2 minuty pracuje jakby na 100% mocy procesora itp. więc myślałem że on musi się doładować i go na 10 minut zostawiłem ale nic nie pomogło i musiałem go odświeżać a ciągłe instalowanie plików po tym jest uciążliwe mimo że sterowniki cofają się tylko o jeden dzień to folder gry itd. znikają :(. Co może być problemem? Dzięki za pomoc

Opublikowano

Spróbuj zainstalować starszą wersję sterowników.

Ale starsza wersja to właśnie 306.97 to po prostu zostań przy tych 306.97 jak wyjdą nowe to zainstaluj.

6789550154.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...