Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2bob - nowa płatna wersja

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

bociłem sobie dziś spoczko do 16:00 , i nagle mi wyłączyło metka. Jak teraz próbuję ,kazało mi pobrac nową wersję 2.0 ,tyle ,że ta wersja mi nie działa ... Pisze ,że moje konto wygasło .. Mogę jakoś włączyć tamtą wersję ? Jak próbuję to mi wyskakuje ,że nie mogę bo jest już nowa i muszę nową odpalać. Jeżeli jest jakiś sposób na ominięcie tego i granie za free ,to proszę o pomoc. Jeżeli ,nie to jest jakiś inny taki dobry bot ? Kamer odpada ;p Nie przestaje expić jak jest jakiś koleś . Z góry dzięki

Opublikowano

Mi działa, niekoniecznie z tamtego linku . Przed chwilą wywalił mi error ale nic nie wyłączyło, taka długa lista coś po niemiecku, ale działa dalej. Zobaczymy ile pociągnie jeszcze ta wersja. Trzeba się czaić na paysafecard :D

Opublikowano

Co za syf, nie wytrzymam, co chwile mi wywala konta z DT :< Bo to ulepszanie rządzi np jubiler to sobie zbroje ...

Gdzieś czytałem, że można dwa razy za jednym zamachem ulepszać, działa to ejszcze? Bo przez całe dt klikałem i nie działało.. Może coś robie źle?:>

Opublikowano

Działać działa:> od tygodnia czy coś, od kiedy wyszedł 1.7.6 :D Ale nie wrzuce tu nie mam jak ;) A jak chcesz szukać to jakieś 15-30 stron wstecz, bo robicie milion tematów o tym samym i tak sie gubi ;P

Zaraz mnie cos trafi, wyłacze i od nowa wlacze boba, jak się uda, chyba ze juz zablokowali :D

-----

Ok GG koniec free 1.7.6 moim zdaniem, chyba, że komuś zadziała to pisać szybko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...