Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceńce zestwaw

OkeanoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kręcisz płyty tylko procesor.... Pod Intela nie ma programu do OC, tylko AMD ma taki rarytas. (chyba że znajdziesz jakiś program, ale nie polecam ruszać dziadostwem już lepiej bios)

W gigabyte jest Easy Tune.

W tym też coś musi być.

A w programie jest lepszy efekt ^^

OkeanoS

Opublikowano

tylko zeby nie bylo na innych forach ze mpcforum ci zlozylo taki zestaw i sie jebie, bo cos czuje zd wezniesz to gowno co sam zlozyles.

Właśnie się zastanawiam który zestaw.

teraz to już nic nie wiem xDD.

A może jest jakaś płyta z gigabyte do której bedą pasować te części ? ;)

OkeanoS

Opublikowano

Przeczytałem ten temat i jedno co mogę jasno stwierdzić... Dawno już tak tępego człowieka nie widziałem. 30 postów na temat składania zestawu, tłumaczy się jak słupowi a ten dalej swoje. To po jasną cholerę tutaj przyszedłeś?

Może najlepiej to by było jakbyś podał budżet i zastosowanie bo Ty chcesz i7 tylko po co? Renderował będziesz? Filmy nagrywał?

Płyta po co Ci taka? Za połowę ceny spełni swoje zadanie.

Zasilacz bezsensowny, i tak nie będzie widać tego genialnego czerwonego wentylatora.

Opublikowano

Przeczytałem ten temat i jedno co mogę jasno stwierdzić... Dawno już tak tępego człowieka nie widziałem. 30 postów na temat składania zestawu, tłumaczy się jak słupowi a ten dalej swoje. To po jasną cholerę tutaj przyszedłeś?

Może najlepiej to by było jakbyś podał budżet i zastosowanie bo Ty chcesz i7 tylko po co? Renderował będziesz? Filmy nagrywał?

Płyta po co Ci taka? Za połowę ceny spełni swoje zadanie.

Zasilacz bezsensowny, i tak nie będzie widać tego genialnego czerwonego wentylatora.

Idiots, idiots everywhere :>

On sobie zakodował sobie ten swój zestaw, pewnie jakiś pseudo-znajomy mu go złożył i teraz tylko posty nabija sobie... Kolo... jak ci koledzy wyżej DORADZAJĄ DOBRZE, to czemu ty kur&& nie słuchasz??

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Jak kręcić CPU to TYLKO PRZEZ BIOS. Nie przez jakieś programy z bożej łaski.

Można programami które daje Ci płyta główna a to są dobre programy.

MSI ma OC genie

AsRocku poprostu przez UEFI

Gigabyte posiada Cloud OC

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...