Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Visual Basic 2010 launcher minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wiec tak sprawa jest taka mam launcher do minecraft w visual basicu ale nie wiem co z nim zrobic bo mam go w rar. Wydaje mi sie że musze przekonwertowac go na exe ale nie wiem czym i jak

LECA PLUSY

FAAST ! :^^

:angry:

Opublikowano

Pobierz np. winrar i wypakuj pliki.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Może pobierz sobie visual studio?

//serio, nie wiem czy dasz radę.

Opublikowano

Czlowieku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mam visual studio !!!!!!!!!!!!!! i zrobilem se swoj launcher ale nie wiem jak go na exe zrobic.

Znowu nabijacie posty !!!

Opublikowano

Napisałeś launcher, ale nie wiesz co to kompilacja. W takim razie go nie napisałeś i polecam jakiś kurs programowania dla newbie.

W skrócie: Naciśnij F5 jak masz otwarty projekt i powinno się skompilować...

Opublikowano

Napisałeś launcher, ale nie wiesz co to kompilacja. W takim razie go nie napisałeś i polecam jakiś kurs programowania dla newbie.

W skrócie: Naciśnij F5 jak masz otwarty projekt i powinno się skompilować...

Dobra wyswietla mi to ale ja chce by to zapisac np. na pulpicie i co mam zrobic?
Opublikowano

Poszukaj w folderze projektu. Powinno być w bin\Debug lub bin\Release.

Ok juz wszystko wiem ale mam kolejne pytanie jak zmienic ta nazwe Form1 na aplikacji

Opublikowano

Hahaha Jak To Czytałem to sie uśmiałem jak nie wiem ..... Jak można napisać launcher bez wiedzy o kompilacji ..... w VB jest to nawet banalne klikasz magiczny guzik bullid i masz.... a że jeszcze nie wiesz jak zmienić co i jak to nie ma takiej opcji abyś napisał launcher jedynie sobie pobrałeś gotowca i tera edytujesz .....

Opublikowano

Hahaha Jak To Czytałem to sie uśmiałem jak nie wiem ..... Jak można napisać launcher bez wiedzy o kompilacji ..... w VB jest to nawet banalne klikasz magiczny guzik bullid i masz.... a że jeszcze nie wiesz jak zmienić co i jak to nie ma takiej opcji abyś napisał launcher jedynie sobie pobrałeś gotowca i tera edytujesz .....

Jak bys nie wiedzial to robie z poradnikiem. I zamknij ryj nie chcesz pomóc to won z tąd

Opublikowano

Bardzo Przepraszam Ale Po Pierwsze to każdy ma wolności napisania swojej opinii a po 2 to jak to wszystko zrobić można się domyślić ^^ a co do poradników to nie sądze aby były jakieś .. dosyć że jest mało do virtual basic to jeszcze poradnik jak zrobić launcher .... weź sie synek przyznaj że edytujesz coś i tyle a nie zmyślasz jakieś bujdy :P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tyle, że lizus ma rację. Nie możesz pisać posta na forum, bo nie wiesz jak zmienić nazwę formy. Naucz się języka to takie rzeczy to będzie pikuś.

@TOPIC Kliknij na formę w designerze i po prawej w Properties poszukaj pola Text i zmień.

Opublikowano

Dobra wszystko umiem ale ostatni problem kurde.

Bo koles od poradnika dawal jakas dziwna strone i wyczailem ze chodzi o to by plik pobral sie sam automatycznie po wejsciu w link bo jak dawalem sa speedyshare to nie dzialalo

zna ktos taka strone DAM +

Opublikowano

Można wiedzieć gdzie znalazłeś jaki kolwiek poradnik bo z tego co wiem i sam szukałem raczej nikt nie robi zbytnio poradników do VB .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...