Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ulepszanie Dronów / Laserów

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się wydaje że z tymi osłonkami to nie będzie taka łatwa sprawa że za 50k uri w sklepie będzie można kupić. Na 100% będzie się trzeba trochę pomęczyć żeby zdobyć je zdobyć.

reklama

Opublikowano

1344587811-f.jpg

Jesteś pewien? To było na serwerze testowym. Ja bym ci radził ulepszaj wszystkie drony a potem LF4 na 16 lvl a jak ulepszysz wszystkie na 16 i nie będziesz miał żadnych innych ważnych wydatków to zajmij się ulepszaniem osłon.

PS Ja i tak nie ulepszam wole dozbierać full herkulesów niż wydać urke na ulepszanie osłon które na pewno w niedługim czasie zostaną zmienione na nowszy model :D

Tak jestem pewien , na forum Darka ludzie twierdzili że to fotomontaż zresztą że było na teście to nie znaczy że wejdzie na PL , zresztą sami zobaczymy pewnie na nowy rok :D

Opublikowano

Tak jestem pewien , na forum Darka ludzie twierdzili że to fotomontaż zresztą że było na teście to nie znaczy że wejdzie na PL , zresztą sami zobaczymy pewnie na nowy rok :D

Sam wchodziłem na testowy i widziałem tą osłonkę. A poza tym ja nie gram na PL.

silvertcsax.gif

Opublikowano

Dobrze robie że ulepszam irys i apis do 16 lvl ?? mam już 5 irys na 11 lvl i 2 irys na 10 a apis też na 10 .

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

1344587811-f.jpg

Jesteś pewien? To było na serwerze testowym. Ja bym ci radził ulepszaj wszystkie drony a potem LF4 na 16 lvl a jak ulepszysz wszystkie na 16 i nie będziesz miał żadnych innych ważnych wydatków to zajmij się ulepszaniem osłon.

PS Ja i tak nie ulepszam wole dozbierać full herkulesów niż wydać urke na ulepszanie osłon które na pewno w niedługim czasie zostaną zmienione na nowszy model :D

Tyle, że na testowym były do kupienia(moim zdaniem) do tego, żeby ludzie mogli przetestować, bo gdyby do skrzyń dali to by ludzie z 2 tygodnie musieli szukać pewnie:P

Co nie zmienia faktu, że przynajmniej ja BO2 bym nie ulepszał:)

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Dobrze robie że ulepszam irys i apis do 16 lvl ?? mam już 5 irys na 11 lvl i 2 irys na 10 a apis też na 10 .

Tak bardzo dobrze ;) Ulepszenia Irków Apis I Zeusa są bardzo opłacalne .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Tak bardzo dobrze ;) Ulepszenia Irków Apis I Zeusa są bardzo opłacalne .

Dzięki za pomoc ;) . Plusik leci

Wesołych Świąt ; ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...