Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drony, co lepiej?

BlueManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim, mam niemały dylemat. ._.

Mam 7 irków i 1 flax, mój Apis kosztuje 200k uri, tak samo jak mój 8-my irek, więc jakbym wybrał irka to bym został z 8 dronami - 8 iris, no ale jakbym wybrał Apisa to bym został z 9 dronami!

7 iris 1 flax 1 apis, co wybrać, wydaje mi się że to z Apisem ale ja się tam nie znam.

Opublikowano

Na apisa przyjdzie jeszcze czas :)

Rób 8 irków full lf3 full bo2.

Potem inwestuj w zety (havocki + klucze).

Z zetowych kluczyków otwieraj pirackie boxy na eventach i wtedy masz szansę na dodatkowe części do apisa, lf4 itd :)

Opublikowano

To chyba wyjde tak trochę na minus, bo w ten sposób mogę mieć 8 irków (7 irków, 1 apis) i jeszcze dodatkowego flaxa.

No ale dobra, posłucham bardziej doświadczonej osoby. xD

Bocić te 50k uri dopiero zacząłem więc jeszcze pomyśle, ludzie poprzesyłają swoje opinie itp.

Przy okazji, w ile wyboce 50k uri?

Mój task lata 3/4 h na struclach (StreuneR) i potem zmienia się na boxy na mniej-więcej ten sam czas.

Opublikowano

Kup, ale lepiej wylicytuj ostatniego irka, dobij starą ful elitę. Po tym zrób apisa.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kup apliska potem zrób lf3 a na końcu kup irka ^.^ a potem bo2 ;c

Irka kupisz na handlu ;s

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Skorpion, miałem kupić 7-mego za uri, ale była okazja wylicytowania za grosze wiec wylicytowałem (niecałe 60mln na PL1 ! :O) więc trochę mi to popsuły plany, wydaje mi się że Apis to trochę bardziej rozsądne rozwiązanie, bo mam LF3 żeby w niego włożyć. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...