Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uridium..

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Puściłem dziś z rana QBota i przez 1 godzine nazbierał tylko 100 uri.. cały czas same kredyty. Nawet GG energy mi nie wpada :/

Wiecie co może być tego przyczyną i jak się tego pozbyć? Mam 6 lvl - bot lata na mapach x-2, x-3 i x-4.

graphic.png

Opublikowano

moze latal big boyem, ktory jest bardzo wolny, albo ciagle padal i mial slabego robota do napraw i malo czasu zbieral a dlugo sie naprawial

Opublikowano

Omg dzieci..

A nie pomyślałeś że wczoraj za dużo bociłeś i masz prawie zerową szansę na uridium?

Opublikowano

Ten system DO blokuje uri dla tych co za dużo urki zbierają ^^ i najlepszy bot na vedze golcu e.w leonek

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Wcześniej zbierał 24/7 i cały czas wpadało uri...

Masz blokade przez 24h na otrzymywanie uridium z bonusboxów :)

Opublikowano

Omg dzieci..

A nie pomyślałeś że wczoraj za dużo bociłeś i masz prawie zerową szansę na uridium?

No ja na przykład sporo boce na boxach i zupelnie nie zauważam spadku uri. Wczoraj jakies 12 godzin latal mi bot, dzisiaj tez lata i ciagle mam okolo 4k/h na samych boxach

Opublikowano

No ja na przykład sporo boce na boxach i zupelnie nie zauważam spadku uri. Wczoraj jakies 12 godzin latal mi bot, dzisiaj tez lata i ciagle mam okolo 4k/h na samych boxach

Jak możesz nie widzieć spadku..

Im więcej H zbierasz - tym mniej uri z boxów.

Potem musisz 24h czekać na usunięcie blokady.

Opublikowano

Wysłałem go na alieny... zawsze coś.

Dokładnie.

Teraz boć tak, że 24h alieny i 24h boxy.

Co dobę go przestawiaj i będzie dobrze.

A jeśli Ci się nie chce to puść go na alieny forever i po problemie xD

Opublikowano

chcesz uri?pusc bota na alieny 3k uri na godzine mi wpada to chyba nie jest az tak zle?pozdrawiam ps-ttrzezwieje;] odpusccie zbedne komenty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...