Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecraft- jak to wygląda?

Keerok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moje pytania mogą wydawać sie banalne, ale proszę o odpowiedź.

Chcę sobie zakupić Minecraft, ale nie mam konta w banku więc muszę poprosić mamę. Ona oczywiście, boi się, bo to angielski, nie wie jakie opcje wybrać itp. więc mam kilka pytań:

1. Kupując grę jest ona przypisana do konta, tak? Tzn. że przy zmianie komputera wystarczy się zalogować?

2. Cena jest w euro, automatycznie pobierze z konta złotówki wg. aktualnego kursu, tak?

3. Jaką opcję wybrać, przelewy24 czy którą?

4. Po jakim czasie od kupna premium pojawia się na moim koncie?

Z góry dziękuję.

Opublikowano

1. Robisz konto na minecraft.net, kupujesz gifta (cdkeya) wklepujesz go i masz normalne konto, możesz się na każdym kompie logować.

2. Tego akurat nie jestem pewien.

3. Możesz wybrać przelew24 jeśli twoja mama ma elektroniczne konto w banku, jeśli nie, może zrobić to na poczcie.

4. Pewnie po zaksięgowaniu pieniędzy, chyba że płacisz przez stronkę, to jak dojdzie do nich informacja że zostały wysłane.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Czyli jeśli ma internetowe konto w banku [akurat ma ipko] to może użyć przelewów, ok, dziękuję wam za odpowiedź, wieczorem lecę po gift'a :D

Opublikowano

Cena jest w Euro, bank pobiera sobie jednak więcej zł. niż wyliczysz to sobie na kalkulatorze z aktualnym kursem. Coś za coś ;). PayPal jest lepszą opcją w przypadku zakupów poza naszym krajem.

Opublikowano

1. Kupujesz mc i dostajesz kod który wpisujesz na minecraft.net i jest on przypisany na stałe do konta.

2. Tak.

3. Przelewy najtaniej, najdrożej sms.

4. Kilka sekund po wpisaniu kodu na strone.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak kupujesz gift code to po przelaniu automatycznie po kilku minutach, lub dzien dwa, wysylaja Ci gift code'a. Nie musisz sie martwic, ale najlepiej kupywac z oficjalnej strony.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...