Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rainbow Packed

pr0digy8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zastanawiam się nad kupnem tego Rainbow Packed - ze względu na aw

Mam natomiast kilka pytań:

1. Czy to aw strzela "normalnie" ? ;d (tak wiem głupie pytanie) ale kiedys jak miałem aw (kurde nie pamiętam jakie to było-z tym bananem ;d) to strzelało jakos podwójnie czy coś -,-

2. Oczywiście to musi być za 7000NX a jeśli chodzi o kupno to moge kupić tak:

za jakieś 40,69zł (po przeliczeniu z EURO) - 10000NX+10% (zostanie mi 4tys - nie wiem na co -,-)

albo za 49,86zł (po przeliczeniu z funtów) - 12500NX+10% (zotanie 6,750tys) wrrr

które według was się lepiej opłaca ?

3. Czy jest jakiś poradnik czy cos jak kupować te NX ? (bo nigdy tego jakoś nie kupowałem a nie chce czegoś spierdo**ć)

4. Czy to jakoś automatycznie przelicza mi na złotówki ? Mam konto w ING jak coś

Opublikowano

Dobra z tego co widzę to nie palicie się do odpowiedzi :( ;d

Troche poczytałem, że lepiej jest może przez sms kupować czy coś (ale niestety teraz nie ma tyle NX ile potrzebuje za sms)

więc zostaje mi przelew

Wezmę chyba te 12500NX + 10% czyli razem 13750NX za 49,86zł - chyba dam rade nabić te 250NX w prosty i szybki sposób co nie ? ;d

Tylko mam jeszcze pytanko: Jak długie może być oczekiwanie na to ? Pytam się kogos kto tak kupuje (przelewem)!!

Prosze o szybka odpowiedź!!

// ref co 24h || Unlike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...