Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawilem dzisiaj na noc kbota. Lenek 12 lf3 , bił rakietami 2026 i x1 i eko-10. przez noc patrze na staty: 25mln kredek 6mln na koncie :/ te rakiety tyle pozeraja czy co?

4758463064.png

Opublikowano

Ustawilem dzisiaj na noc kbota. Lenek 12 lf3 , bił rakietami 2026 i x1 i eko-10. przez noc patrze na staty: 25mln kredek 6mln na koncie :/ te rakiety tyle pozeraja czy co?

Myślisz cos?..., zeby bot zywal eco to ..

Uzywasz tylko x1 i 26 .. ja na godz ciągne na 1-3 3.5k uri

Lonek full lf3

2 oslony bo2 na bitej reszta speed najlepszy jak jest złoto to na złocie formacja szewron ..

Opublikowano

Oj tam oj tam mało ci zjadł , ja ustawiłem na noc bota a zapomniałem o tym ze mam x4 więc 75k białej poszło na alieny .

Ustawiaj tak 2 TAKIE SAME KONFY full speed drony full osłon . Zbiera mi na PL1 1-4 do 4-5 K uri za godzinę

175001456602037225492.gif

Opublikowano

a na pl1 duzo botow lata??

bo na pl3 jest ich pełno

Sądzę, że tam też jest dużo :)

Do tematu:

Nie używaj na tak słabym koncie ECO-10 (tymbardziej na kbocie).

Jak już będziesz mieć komplet lf3, irków i bo2 to możesz wtedy bocić z eco-10 (qbotem) bo na co ci wtedy kredki :)

Opublikowano

devo nie opyla się ;) mi raz bot przez 8h zeżarł 400k x2 bo zapomniałem na x1 dać

Co ma ilość twojej straconej amunicji do tego, czy opłaca się bić devo?

Nie, nie opłaca się bić devo, ponieważ:

~ Jest za nie mało p. rangi i uridium

~ Przez ten czas, przez który bot orbituje devo to już by kilka małych ubił i jesteś na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...