Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sklep, jak włożyć daną rzecz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, nie które rzeczy nie da się włożyć do sklepu m.in:

- PD

- Rękawice

-Olejki wygnania

-Księgi lidera.

Jak ominąć, to i mieć możliwość dać to do sklepu? Wiele osób, jednak to ma w sklepach.

Jak móc ominąć to zabezpieczenie?

Heniek.

Opublikowano

Ale gdzie na Pl, czy Priv ?!

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Jeżeli chodzi o PL, to można wystawiać jedynie te itemy, które wylecą ze szkatułek bosów etc.

Wiem, że był kiedyś bug, przez dozorce można było wystawiać... ale to zablokowali. Wiec innej opcji nie ma, a jeżeli chodzi o priv, to zależy też od serwera

Opublikowano

Jaki PL? Na Priv Tavia potrzeba mi, gracze właśnie mają to w sklepach ! A jak się przeciągnie, to pisze że się nie da :D WTF

Są na to w cliencie, jakieś pliki odpowiednie które blokują możliwość wystawiania innych rzeczy ? Jak to obejść?

Heniek.

Opublikowano

Jaki PL? Na Priv Tavia potrzeba mi, gracze właśnie mają to w sklepach ! A jak się przeciągnie, to pisze że się nie da :D WTF

Są na to w cliencie, jakieś pliki odpowiednie które blokują możliwość wystawiania innych rzeczy ? Jak to obejść?

Spróbuj może na kamer modzie wystawić.

Opublikowano
Przez dozorcę spróbuj.

Opisz proszę jak.

Mam błąd w kamerze, wgrałem metka PL nastepnie MODA oraz TaviaMOD od gracza.

Loguje się na postać, wybieram postać i tu dupa... powinien wyskoczyć czarny pasek ładowania a wyskakuje czarny obraz, czekałem 10 min i nic.

Co zrobić, żeby wejść kmr na Tavie?

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...