Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prywatny serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie będę się rozpisywał. Chodzi o to że: Chcieli byśmy pograć z kolegami na moim prywatnym serwerze Metin2 [Hamachi]. I jak wiadomo z hamachi jest dużo problemów, ale mi chodzi o to że gdy kolega ściągnął sobie mojego clienta -> wchodzi do gry -> wybiera postać -> i przy tym pasku logowania(gdy dochodzi do końca) to go wylogowywuje z gry.

Kolega:

AntyVirusy: OFF

Zapora: OFF

Co do plików root.eix i root.epk to IP jest moje z normalną końcówką.

Launchera żadnego nie musiał wklejać bo ma clienta.

Proszę Proszę o szybka odpowiedź. Bardzo mi na tym zależy. W razie co kontakt GG: 31594640

Pozdrawiam.!

Pasjonat
Opublikowano

Musi być laucher ! client twojego + laucher nie wiem czemu ale mój kumpel tez tak miał wgrał lauchera i git ;]

17172903471186348024.jpg

Opublikowano

Okej rozumiem, a dałby ktoś jakiś działający poradnik jak wykonać prawidłowo launchera? Otworzyłem już chyba wszystkie linki co do wyszukiwań "jak zrobić launcher do własnego serwera metin2" itp. Oczywiście macie po "+" ;)

Pasjonat
Opublikowano

prosz . tu jest ogólnie poradnik jak zrobić serwer ale w którejś minucie tez ziomek pokazuje jak zrobić lauchera ja robiłem na jego przekładzie i śmiga wszystko . Pozdrawiam

@Down dzięki za "+" i za opinie o mnie. Pozdrawiam

17172903471186348024.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...