Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DarkOrbit Uridium Hack

Nerwous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam hacka do darkorbit ktorego kupilem dzisiaj ;) tylko ze nie potrafie jego zaktualizowac bo nie wiem jak odpalic plik generator.dll

Jezeli ktos pomoze skutecznie to udostepnie go ;)

- Polub FanPage

Opublikowano

Po 1. Nie ma żadnych haków do D O to na wstępie.

Po 2. Jak się nazywa to co ty kupiłeś? Może mówisz o jakimś wspomagaczu ?

Po 3. Nie znam żadnego wspomagacza w którym trzeba kombinować coś z dllkami.

Opublikowano

ale sciema;d za ile to kupiles i ile masz lat?:D bo chyba nie duzo co? radzilbym to skasowac;d bo dzialac nie bedzie kasa w bloto, ai pewnie konta tez juz nie zobaczysz za niedlugi czas

Opublikowano

Ten hack napewno dziala ;) udawadnial mi typek , no ale mam problem z aktualizacja

ssselu.png

Ta?

Jak ci niby udowadniał?

NIE MA, NIE BYŁO I NIE BĘDZIE żadnych uridium hacków do Darkorbit. Temat jest wałkowany od xx miesięcy a nikt tego nadal nie rozumie.

Oszukał cie.

Opublikowano

Ja pitole xD padne padne zaraz padne

NIGDY NIE MA I NIE BYŁO HACKA NA URI/HAVOCE/LF4/AMMO ITD A KAŻDY TAKI HACK TO KYLLOGER !!! HAHAHA xD

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Hmmm... Jasne Jasne... SS dał ci kolega? Człowieku ogarnij, jak można edytować stan konta? Ten program musiałby wydać chyba BP... Ile kasy dałeś za nic?

Opublikowano

Tak wiec , dalem koledze tego hacka i dal mi 150 k uri ;) jezeli ktos chce to nawet ss dam ;)

Albo jeszcze lepiej nakrece filmik ;l)

to co w koncu? dales hacka koledze a on ci 150 tys uri w zamian?:D( co jest NIEMOZLIWE) czy zpalaciles i ci nie dziala, bo sie nie aktualizuje, czy co bo nie rozumiem w kazdym poscie piszesz inaczej ale czekam na ss bardzo ciekawy jestem no i oczywiscie filmiku tez;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Beka, fake..

Na YT jest pełno takich filmików z takim samym programem ;x

Opublikowano

Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż będzie "bezpieczny" hack na uri:)

Kiedyś ponoć coś takiego Turcy mieli, ale o to i tak jest się zbanowanym po chwili.

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie ma hacków do do, a napewno na uridium. Kupno uri jest tak zabezpieczone, że nie da się tego złamać. Koleś oszukał Cię sprzedając dodatkowo pewnie keyloggera :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Odpal to i masz po koncie. A jak chcesz nam udowodnić to zrób nowe konto zrób na nim 150 k uri i daj tutaj pasy wtedy uwierzymy.

bugpointblack.png

Opublikowano

mi kurwa własnie teraz konto zajebali ale nie korzystałem z tego programu tylko qbota wczoraj urzywałem;/

czy to możliwe że przez niego?

Opublikowano

mi kurwa własnie teraz konto zajebali ale nie korzystałem z tego programu tylko qbota wczoraj urzywałem;/

czy to możliwe że przez niego?

Wątpliwe, nie podawałeś komuś pass-ów albo korzystałeś z jakiego innego ścierwa.Albo banana wyłapałeś.

bugpointblack.png

Opublikowano

Ten twój pro hack na uri to tylko zwykłe oszustwo.... Ten pseudo hack edytuje stronę i możesz widzieć że masz 99999999999999999uri ,ale po relogu wróci ci do stanu początkowego...

tylko totalny idiota dałby sie nabrać na takiego hacka

Opublikowano

Nie ma hacków do do, a napewno na uridium. Kupno uri jest tak zabezpieczone, że nie da się tego złamać. Koleś oszukał Cię sprzedając dodatkowo pewnie keyloggera :/

Swojego czasu (jakieś pół roku temu) dało się ominąć system płatności w BP :)

Znam kilka osób, które tak robiły.

A ty myślisz, że dlaczego PAACK na PL1 wbił z top13 szef płk --> top2 generał (jeszcze firmę zmienił z eic na mmo) :D

Potem dostał banika za ten bug i BP kazał mu zapłacić pokaźną sumkę za zbugowane uri więc wybrał możliwość kupna nowego konta ;)

~~ Nie ma żadnego programu ani tymbardziej (już) buga na uri ~~

Opublikowano

Ale beka xD na darka nie warto wydać nawet 1 zł

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...