Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sprawdź czy nie masz keyloggera!

Gość st1m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli jak ma [::]:0 to ma key loggera czy nie?

Liczy się obcy adres IP, który nie składa się z samych 0.
Czyli np: 74.121.176.98
W tej chwili jest to IP komputera, który podsłuchuje twój komputer.

Opublikowano

Jeżeli jest adres np. 0.0.0.0:(tutaj numerki) to jest keylogger?

Proszę o cytowanie przy odp.

Opublikowano

Jeżeli jest adres np. 0.0.0.0:(tutaj numerki) to jest keylogger?

Proszę o cytowanie przy odp.

Sam własnie nie wiem , bynajmniej ja od Zyczu nie mam ale z tego co tam czytałem to :

Liczy się obcy adres IP, który nie składa się z samych 0.

Czyli np: 74.121.176.98

W tej chwili jest to IP komputera, który podsłuchuje twój komputer.

Opublikowano

@up i @2up jeżeli macie coś takiego z zerami nie martwcie się nie macie keya :) jeżeli mieliście launcher by zyczu (mówię o minecraft oczywiście) to nie martwcie się jeżeli usunęliście folder z minecraft z %appdata% to nie martwcie się to nie był keylogger tylko coś bardzo podobnego do niego :) dokładniej to było coś takiego: gdy wpisywaliście login i hasło na stronie czy launcherze (nie wiem jak to tam było, nie używałem go) wysyłało je od razu do zyczu i jego kolegi, którzy w ten sposób kradli hasła.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dokładnie to co pisze, jakby nie było ten poradnik jest BEZSENSOWNY i kompletnie nie przydatny, w ten sposób nie można nigdy wykryć keylogera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mi nie chcę się to otworzyć netstat-ano. Nie wiem co zrobić.. Z logami OTL za dużo roboty

Źle wpisałeś nie dałeś spacji "netstat -ano"

cover.png?dl=0

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

w win8 miałem problem z odnalezieniem czegokolwiek o PID w menagerze zadań, jednak to czego szukałem znalazłem w odnośniku pod nazwą Monitor Zasobów w zakładce Wydajność(na dole okna). Także jeśli ktoś by miał podobnie.

Opublikowano

ludzie! jeśli chcecie się dowiedzieć czy macie keyloggera to zainstalujecie sobie MBAM ( google ). ten poradnik nie ma sensu, z tego poradnika wynika że opera, skype, gg i ts to są keyloggery -.-

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Stary masz na prawdę dobry łeb...wszystko po kolei opisane .. żadnego srania się z ludzimi na youtube..tutaj jest Prawdziwy poradnik..nie mam keyloggera i minecraft Zyczu też nie.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Mi nie chcę się to otworzyć netstat-ano. Nie wiem co zrobić.. Z logami OTL za dużo roboty

piszesz netstat -ano muszisz mnieć przerwę.

A tak to przydatny poradnkik dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...