Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo dziwna wiadomość na facebooku ? Wejdźcie i pomóżcie ;d

thelaba14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, słuchajcie dostałem od mojej bliskiej siostry na czacie na fb dziwny link w którego nie zamierzam klikać ;f rozszerzenie .swf czy jakoś tak. Piszę mi ona żebym w niego kliknął i wg robiąc mega błędy ortograficzne -,- Wiem, że to nie ona bo po 1. Nie robi błędów ( jest po studiach ), po 2. przed chwilą dzwoniłem i się jej pytałem czy siedzi na fb, okazało się, że ją obudziłem bo spała. Ostatnio dużo słyszę o "wirusie" na fb, co z tym zrobić? ;d

Opublikowano

Wystarczy, że w to nie klikniesz i nic się nie stanie.

Powiedz siostrze, że to ona ma wirusa, właśnie przez wchodzenie w takie dziwne linki ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

A może to przez lajkowanie różnych "fanpejdży" gdy akceptuje się "publikuj w moim imieniu" później ten "fanpejdż" sprzedaje to konto jakiejś firmie reklamowej a ona wysyła różne linki z reklamami i wirusami - kiedyś coś ktoś o tym mówił ale to było dawno i nie wiadomo czy prawda ;)

Ja takie coś od razu ignoruję :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Omg , To wirusy które wysyłają przez fancluby czy jakos tak tam to jest to takie do Lików . Jesli nie klikniesz linka nic sie nie stanie :)

LOL patrzcie: http://scr.hu/0ow7/2d26e

Tak na pewno nie miałaby nic innego do roboty tylko spamowanie mi na fb. Raz na rok na fejsie sie odezwie a teraz taki spam ok ;d

GÓWNO CI PRZEZ SKYPE MOGŁA ZROBIĆ... :) Nie panikuj

175001456602037225492.gif

Opublikowano

spokojnie, po prostu wylacznie to, to ze maja dane to nie znaczy ze bedziecie mieli odrazu wira ;x

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...