Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cofki wtf ?!

sazuqe555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, otoz gdy gram w csa mam takie cofki jakbym mial lagi ze ide i zaraz scina cofnie mnie, ide kawalek dalej i znowu ... Ping mam po 30 fps'ow 100 ... W grze np Day of defeat czy jakos tak, mam to samo, czego to moze byc wina ? Komputer mam dobry , nie mialem problemow z tym wczesniej, bo ostatnio robilem formata zainstalowalem cs i sie zaczelo tak robic, wczesniej nie bylo takich problemow wiec oco chodzi ?

Opublikowano

Jeżeli masz wersje steam, to sprawdź czy nie pobierają Ci się aktualizacje STEAM, bo czasami tak jest, że w grze normalny ping, ale pobiera Ci coś.

Jeżeli non-steam, to przeskanuj antywirusem i sprawdż czy jakiegoś syfu nie złapałeś.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

wlasnie przed chwila chcialem wejsc na server, i mam tak ze biegnac biegne jak bym mial sh i mnie cofa, ii ludzie mi pisza ze mnie sciina a mam ping po 30 i fpsow 100 . Sproboje reinstall zrobic

Opublikowano

Wpisz te komendy:

rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 2

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...