Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mobber

kuler123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie dotyczace tego mobbera: http://img21.imageshack.us/img21/2369/mobber.jpg

czy HS wyszukuje takie rzeczy czy jest mala szansa na bana i jak admin odrazu moze dac bana ? :D

Dziekuje :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

HS wyszukuje wszystko, obejście możesz zrobić przez KamerModa:

http://metin2mod.tk/

Szansa na bana jest zawsze a dostaniesz go na momencie, gdy GM się zorientuje ^^

Opublikowano

Przy mobberze nie polecam chwalić się, lub odpisywać, że ma się peleryny czy coś. Zrobiłem ten błąd i wyłapałem bana swego czasu ;)

Opublikowano

Bo na Kamerze jest taka duza szansa na bana ze hoho , i dlatego wolal bym pobrac tylko tego Mobbera i nie miec takiej lipy.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

ja gram na kamerze od tygodnia i jeszcze bana nie dostałem . Ustawiam sobie zasięg na 1000 co 4s. + start_bot . Zasięg jest mniejszy więc nie widać że mam pele . Zbiera 3,4 grupki . W m2bob było lepsze to że można było zaznaczyć opcje zmień ch gdy gracz jest blisko lub GM a tutaj no troszkę lipa

Opublikowano

a ten GM Dector dziala cos w tym modzie ? :D

oqyn4g.png

Noe

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...