Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xx

†

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostałeś się do teamu, to teraz będziesz wszystkich sypał ? Tochę dziecko z Ciebie, ja osobiście uczuliłbym się co do Twojej osoby na każdy dział.

Xamizo sobie jaja robił a Ty naiwny ssy...

Opublikowano

nie płacz xD

to nie dział od skarg. ;) poza tym, w twojej aplikacji xamizo to akurat na końcu napisał, że jest na nie ;)

jak to kokosz napisał "nie obchodzą nas wasze rozmowy na gg"

Arcymistrz
Opublikowano

nie płacz xD

to nie dział od skarg. ;)

jak to kokosz napisał "nie obchodzą nas wasze rozmowy na gg"

Ale jednak jakoś Piotrek w jego aplikacji dostał screena od SkrandeR'a i miał to wpływ na jego opinię.

Nowe zasady heloł.

Opublikowano

To nie jest dział od skarg, ile razy globalni moderatorzy muszą to pisać? Rozmowy na GG a forum to inna sprawa.

Najlepiej napisz pw do xamizo i osobą bezstronną GM/ADMIN i wyjaśnijcie sobie to.

Opublikowano
Ale jednak jakoś Piotrek w jego aplikacji dostał screena od SkrandeR'a i miał to wpływ na jego opinię.

Nie... mylisz się. Jak już był odrzucony to ja wysłałem mu to na gg ;-)

Arcymistrz
Opublikowano

To nie jest dział od skarg, ile razy globalni moderatorzy muszą to pisać? Rozmowy na GG a forum to inna sprawa.

Najlepiej napisz pw do xamizo i osobą bezstronną GM/ADMIN i wyjaśnijcie sobie to.

Teraz to nie wiadomo kto jest bezstronny.

Nie... mylisz się. Jak już był odrzucony to ja wysłałem mu to na gg ;-)

ofc.

Opublikowano

Nowe zasady heloł.

to nie zmienia faktu, że powód mieli inny. to była tylko wisienka na torcie ;)

Arcymistrz
Opublikowano

to nie zmienia faktu, że powód mieli inny. to była tylko wisienka na torcie ;)

No dobra, ale z tego co wiem, liczy się owe konto, a nie przeszłość. Znowu naruszenie zasad, które sami określali.

@360

Szkoda mi pewnych rzeczy na kłótnie z takimi osobami.

Pis joł i powodzenia w prowadzeniu działu.

Edit :

A proszę Cię, jak się będzie udzielał i zapracuje to czemu nie.

Nie pasuje wam koleś do teamu ? :) Oj.

Jak ktoś ma jakiś problem to zapraszam na GG.

Opublikowano

No dobra, ale z tego co wiem, liczy się owe konto, a nie przeszłość. Znowu naruszenie zasad, które sami określali.

Jak tak bardzo się on/ona wam podoba to go weźcie do MC.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
Jak tak bardzo się on/ona wam podoba to go weźcie do MC.

To jest Barłomiej ;-)

Bywalec
Opublikowano

Albo zniesienie zasady, że moderatorzy Metin2 nie mogą mieć serwera prywatnego ;-)

To jest Barłomiej ;-)

Nie, nie jestem BARŁOMIEJ.

Opublikowano

Nie interesuję mnie wasze rozmowy na gg.

To dlaczego ogólne rozmowy na gg miały wpływ na aplikacje Elro? Trochę hipokryzją zawiało, bo poniekąd ludzie zaczynają robić wszystko, aby tylko kogoś udupić bo kogoś nie lubią, a potem się zasłaniają zasadami, których sami nie przestrzegają.

Bywalec
Opublikowano

To dlaczego ogólne rozmowy na gg miały wpływ na aplikacje Elro? Trochę hipokryzją zawiało, bo poniekąd ludzie zaczynają robić wszystko, aby tylko kogoś udupić bo kogoś nie lubią, a potem się zasłaniają zasadami, których sami nie przestrzegają.

+1

Arcymistrz
Opublikowano

Polać mu !

Jak tak chcecie to proszę, niech zapracuje to dostanie kida, proste. Naruszacie sami swoje, wysunięte przez rówieśników zasady.

Dużo fałszywych ludzi. Zbyt dużo.

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać, że odrzucając aktywnego i dobrze zapowiadającego się kidmoda sami sobie strzelacie w stopę. Jak dla mnie takie zapatrzenie się w ideę kolesiostwa wyniszcza to forum, bo jest wiele przypadków, gdzie własnie takie jednostki jak Elro na tym cierpią, mimo że chcieli dobrze.

Pozdro.

Bywalec
Opublikowano

Polać mu !

Jak tak chcecie to proszę, niech zapracuje to dostanie kida, proste. Naruszacie sami swoje, wysunięte przez rówieśników zasady.

Dużo fałszywych ludzi. Zbyt dużo.

A szczególnie w Metinie.

Bywalec
Opublikowano

Jejku coś się nie udało Elro.. Takie to przykre :'(. Spróbuj za miesiąc huehuehue

co do topicku to nie była groźba :).

Była.

OD RAZU MÓWIĘ, NIE DAŁO SIĘ TEGO WYJAŚNIĆ NA PW.

Bywalec
Opublikowano

Przepraszam, że otwarłam lecz jeśli mówisz, że GG nic nie ma do forum, to dlaczego pierwszy raz wyleciałam za właśnie kłótnie na gg, a nie tutaj. Tak samo było tym razem, wszelkie rozmowy w mojej sprawie również odbywały sobie się na GG.

Ta sytuacja jest trochę żałosna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...