Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Groźby

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Btw. Mateq zawsze możesz iść z tym na policję i tak czy siak się z forum pożegna xD

Opublikowano

Btw. Mateq zawsze możesz iść z tym na policję i tak czy siak się z forum pożegna xD

Coś widzę, że ty chcesz się kogoś tutaj pozbyć ;).

Po co drążycie temat?? Nie lepiej napisać do Admina, lub Global Moderatora?

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Tylko to on reprezentuje załogę MPCforum.

Czy to na gg, skype, forum, steam...

To przez niego team może być zupełnie inaczej odbierany.

kiki dobrze gada.

w%C3%B3dka+i+flaszki+2.jpg

Pomoc jak pomoc na GG, ale reprezentowanie teamu to inna bajka. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tylko to on reprezentuje załogę MPCforum.

Czy to na gg, skype, forum, steam...

To przez niego team może być zupełnie inaczej odbierany.

Mniej a więcej to też miałem na myśli, thx że za mnie to napisałeś xD

A ten..jak będzie problem to lece go sprzedam na komendzie xDDDDDDDDDD

Opublikowano
//Nie spruwać się do mnie, nie jestem anty któremuś z nich, poprostu neutral ;C

Rozumiem. Poszło o to, że Mateq spamuje w każdym moim statusie tym samym po mnie jeżdżąc, czy to jest zachowanie godne VIP'a ? Dlaczego na tym forum nie ma równouprawnienia ? Bo ma kolegę Administratora ? Człowiek to człowiek i jak już powiedziałem powinniśmy być równi. Zawsze usuwałem jego komentarze i ignorowałem, bo jak wiemy trole żyją własnym życiem, niech się tam rozwija na kogo sobie chce. Dziś napisałem status:

"48,7 postów na dzień, trzeba dociągnąć"

mateq: Uważaj, żeby od dociągania Ci sperma ryja nie zachlapała

I w tym momencie nie wytrzymałem i napisałem do niego na gg.

@ co do upów.

Nie ! MPC to jest MPC, a na gg jest gg. MPC reprezentuję tylko i wyłącznie na MPC. Jak w szkole pocisnę typa zarejestrowanego na mpc albo mu wpierdole, to też mnie zdegradujecie ? Logiki trochę.

Opublikowano

Rozumiem. Poszło o to, że Mateq spamuje w każdym moim statusie tym samym po mnie jeżdżąc, czy to jest zachowanie godne VIP'a ? Dlaczego na tym forum nie ma równouprawnienia ? Bo ma kolegę Administratora ? Człowiek to człowiek i jak już powiedziałem powinniśmy być równi. Zawsze usuwałem jego komentarze i ignorowałem, bo jak wiemy trole żyją własnym życiem, niech się tam rozwija na kogo sobie chce. Dziś napisałem status:

To źle jak nie możesz opanować presji, która jest wywierana przez użytkowników do Ciebie.

w83od2.jpg

Opublikowano

No to ja podobnie mniej więcej miałem tak z działem CA, tyle że oni mnie z opresji nie ratowali, ale sam to musiałem robić xD Zawsze hejciłem to tamto i jakoś się ogarnęli (w zasadzie ja też musiałem potem ;C) wiesz nie dziwie Ci się czemu tak do niego napisałeś, sam w chuj dużo przeszedłem min. taki sytuacji i ciężko mi powiedzieć kogo tu wybrać który jest prawdziwym winowajcą. Obydwaj jesteście, w zasadzie to mogłeś napisać do gm'a etc. że nie zasługuje na VIPa z takim zachowaniem, i ciągły hejt, zamiast tyrać na GG.

Nie wiem, szczerze chuj mnie to który z was poleci, może to będzie dla was nauczka - może mateq to robi specjalnie hrr...

Opublikowano

@ co do upów.

Nie ! MPC to jest MPC, a na gg jest gg. MPC reprezentuję tylko i wyłącznie na MPC. Jak w szkole pocisnę typa zarejestrowanego na mpc albo mu wpierdole, to też mnie zdegradujecie ? Logiki trochę.

To trzeba było samemu go zgłosić, a nie go wyzywać, bo widzisz teraz on Cię zgłosił i wychodzi na to, że on ten dobry. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Po raz kolejny tłumaczę. Napisałem na gg, bo na gg on nie jest dla mnie użytkownikiem. ;-) Jest tylko osobą, którą mam na gg. Nikt nie kazał mu tego udostępniać, to miała być sprawa między mną a nim, to nie moja wina, że wolał pochwalić się kolegom i zgarnąć pare lajków jak to król forumka robi.

Opublikowano

@ co do upów.

Tak, Ventos i jackraymund zostali zdegradowani za akcję pod szkołą Geoning'a, więc?

w83od2.jpg

Opublikowano
mogłeś napisać do gm'a etc. że nie zasługuje na VIPa z takim zachowaniem, i ciągły hejt, zamiast tyrać na GG.

Napisałem do pewnego GM i co ?

"Nie ma na niego siły, to pupil jednego z Adminów" ...

tyle z mojego zgłoszenia ;-)

Opublikowano

To trzeba było samemu go zgłosić, a nie go wyzywać, bo widzisz teraz on Cię zgłosił i wychodzi na to, że on ten dobry. ;)

Nie rozśmieszaj nas. Jego zgłoszenie nic nie da.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ventos to jest kox xDD Jak wpadł pod Geosia szkołe to oknem od kibla spierdalał xDD A wtedy też sytuacja była podobna - wyzwiska geo do ventosa, ten się wkurwił ich chciał go dojechać

;))

Mnie osobiście nie chcieli kiedyś na kida z drobną kłótnie z Lenem na GG... Ostatnio mnie wyjebali z kida, za ? Minimalny troll na GG ;C Weź to ziomuś ogarnij, kurwica łapie.

Na takie rzeczy musisz zdecydowanie uważać więc wiesz...

//Bo powinno być tak jak ktuś kiedyś mi powiedział :

"Nie dajemy specjalnych przywilejów, osobą nam znanym" i tyle, nie ma każdego kurwa równo powinniśmy traktować a nie po koleżeńsku. Owszem mogą być wyjątki, ale bez przesady - łamie regulamin = kara.

Opublikowano

I wiesz co ? Nie przeproszę Cię matekaj, bo na forum to Ty jesteś głównym powodem zamieszań i negatywnych obróceń w stronę administracji. Rodzisz hejterów i troli, czujesz się Bogiem, chyba za dużo Paktofoniki. Zwróć uwagę, że mam swój honor i nie poleciałem ze skargą na Ciebie gdy pocisnąłeś mnie w statusie. Trochę dojrzałości proponuję.

odpie*dolcie się od pfk - słuchałem tego zanim trolle nauczyły się pisać ;x

TOPIC: Wyjebka, to było na GG było dać ignora, zresztą na Twoim miejscu bym olał typa ignor i już, ale skoro się boisz to 112 najszybszy numer, elo.

@Antix - To nie dział do skarg, to dział "Trudne sprawy". A tak na poważnie to zróbcie jakiś dział/poddział do rozwiązywania takich konfliktów, do debaty nad takimi konfliktami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...