Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Surka - co kupić?

ScoorVysyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydało, by się kupić eq z nieb. łez i wbić już to ostrze na G. Co do pancerza, dobrze by było jakbyś kupił taka 8/9 z PŻ'tem.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Eq z Nieb.Łez tak jak up pisze najlepiej kup.Jeżeli cie nie stać to kup Ebonitowe kolce +9 bo mają PŻ a pż jak wiesz dobre do expa.Co do naszyjnika to jak nie z łez może miedziany.A co do branży to ze złota też najlepiej +9 bo ma 1800HP.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Bywalec
Opublikowano

Zakup lepszego FMS'a +35 ŚR. + oraz Naszyjnik, buty, Zbroję, Bransoletę z bonusem 2k HP + Kolczyki z Niebiańskich Łez.

Opublikowano

To mi doradziliście. :) Mam TYLKO 6 KD na zakupy, a chciałbym w miare ogarnąć jakiś sposób na zarobek tą surą. Problem więc jest taki że mam dość ograniczony budżet i mało perspektyw na zarobek. Chciałbym więc wiedzieć co dokupić żeby jako tako coś zarobić :)

Czy lepiej zainwestować w pro dropka do m2? :)

BTW. Znalazłem na shopku kolce z bialego złota +9 :)

BTW 2. Mam buffa pomoc m2 błogo m3 :)

BTW 3 u biologa właśnie mam oddać kamyk po pamiątkach ;)

2vjooye.png

Nie bądź żyła daj +++

:D

[Tut] Zarabianie na całkowitym legalu na PL!

Opublikowano

Dropek do m2 na metki ?

35 lv + fmsik, rib +9 śr 20+. Ebonki, żelak, tygra/lwia +9, pięciokątna +5+ .

Opublikowano

Na jakim serwerze? Bo to jest różnica :)

A tak w ogóle to biżu na hp, a reszte jaką taką masz.

Najlepszy zarobek teraz to jest latanie dt i ulepszanie syfu, aczkolwiek możesz kupić eq na dropka do m2 i zarabiać na ku/kd.

Opublikowano

61 lvl to idz na metki 65-70 a nie dropkiem po m2 latac ;] to sie nie oplaca ;) dasz rade lajtowo z takim eq +buff a i metkami 60-55 tez nie gardz (mowie tu o sochan) 65 lv to juz ognista - moj blad ale moze jak eq podrasujesz.. ;]

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Tutaj masz poradnik propozycji na zarobek sprawdź ,który sposób najbardziej będzie opłacalny na s13.

http://www.mpcforum.pl/topic/751964-tutsposoby-zarobku-na-solarze-s26/

A co do budżetu to na prawdę kiepsko lecz po kradzieży konto czyli nie Twoja wina.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem było by FB. Robisz innego chara na 30lv. ustawiasz FB on sobie łowi a po złowieniu tego co nam się już spodobało nie przekazujesz Handlem tylko poprzez wyrzucanie i zbieranie.

Ja za te KD dobiłbym priorytetowo to czarowane na G , później zająłbym się jubilerką taką jak bransa z białego złota,ebonitki,miedziak itd. bo jak wiemy tańsze to przedmioty niż eq z nieb łez na które Cię teraz nie stać.

Tak,więc zapoznaj się z tym poradnikiem i spróbuj jakoś zarobić.

Opublikowano

ja ci powiem tak - za te kd nakup itemy z pz : ebo +9 , buty , bransa , wisior 1,5k hp .potem kup sobie pare helmow +4 na 61 i pare zbroji na 61 i ciagnij na dt - zbroje na +9 a helm na +6/7 . nastepnie zmixuj fms na sr 30 +. wtedy ogarniesz metki na sohan i zarobisz na eq 5b :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Siemanko, mam surke 61 lvl skille:

Ostrze m10, Zbroja m7, Strach m3

EQ:

FMS +9 sr 26% KD +3/zmień na fms'a+9 śr 30+

Duchowa +6/zmień na +9

Hełm rogowy +4/WTF?po co ci takie badziewie zmień na +7 lub wyzywke +9

Tarcza Budda +9 (61 lvl)

Butki 1k hp/conajmniej 1,5k hp

Bransy, naszyjnika i kolców brak./dokup sobie biżu 1,5k / 2k hp lub biżu do % pż

Mam do wydania jeszcze 6 KD. Na co je wydać? Konto jest po kradzieży więc szau ni ma :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...