Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki czołg do zarabiania ?

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premium to chyba T-34 a zwykły to nie wiem... Czytałem że ELC AMX zarabia ok. 15k, gdzie indziej ktoś inny (czytaj noob) pisał że T-50-2 zarabia się 30k bez premki, KW-1 i PzIV też niby a więc co wybrać ?

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Kw 2 lub Kw 1. Jak masz golda to kup Lowe

Nie pisz głupot lowe, to najgorszy prem tank.

Tylko T34, a nie jakiś T-34(Ten drugi, to rosyjski MT 5 tieru)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Za Gold:

T34,T26E4,Typ59(niedostępny)

Do zarabiania za kasę:

-KW1

-PzVl

-Chaffee

Opublikowano

Za Gold:

T34,T26E4,Typ59(niedostępny)

Do zarabiania za kasę:

-KW1

-PzVl

-Chaffee

Nie da się zarobić chaffim bez premium

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie da się zarobić chaffim bez premium

Więkość osób go ma myślałem, że się da xD

Sam go nie mam to nie wiem więc wykluczamy napewno Chafii

Opublikowano

Sam własnie ide do vk2801 i zastanawiam sie czemu wszyscy piszą że tymi scutami nie da się zarabiać tak droga naprawa? Leopardem często udaję mi sie zarobic około 9k. Ja do zarobków polecam kw-1 (sam uzywam).

Opublikowano

W zakresie czołgów premium, jeśli bierzesz pod uwagę TD - na VIII tierze najlepiej zarabia Jagdtiger 8,8, najwyższy DPM i najniższe koszty naprawy, do tego ze względu na superstrukturę możesz całą bitwę blokować jedną flankę i jeśli tylko team jest ogarnięty większość bitew wygrasz. W ciągu kilku godzin zarabiasz więcej niż jakimkolwiek innym czołgiem premium, a średni damage w bitwie na poziomie 2500 to norma.

Z nie-premium tak jak koledzy pisali - KV-1, mi rewelacyjnie zarabiał IS (25-30 tys. na czysto średnio).

Opublikowano

Jeżeli chcesz czołg premium to oczywiście najlepszy wybór to T34.

Jeżeli interesują Cie czołgi na 5 tierze to PZ4 lub KW-1 oba zarabiają całkiem dobrze

Opublikowano

Sam własnie ide do vk2801 i zastanawiam sie czemu wszyscy piszą że tymi scutami nie da się zarabiać tak droga naprawa? Leopardem często udaję mi sie zarobic około 9k. Ja do zarobków polecam kw-1 (sam uzywam).

Tak naprawa po 11k albo więcej i weź tu zarób :/

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...