Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube - Generowanie przychodów

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś sobie przeglądam mój kanał yt i zauważyłem, że mogę włączyć generowanie przychodów. SS1356552525-U230895.jpgCzy to oznacza, że mogę włączyć generowanie?

Opublikowano

Każdy, kto ma konto w Google połączone z YouTube, ma taką opcję. Nie musisz tak jak kiedyś czekać na mail od YT, który taką opcją by Cię obdarował.

Pamiętaj, że generowanie przychodów to jakieś marne grosze (1$ = 200 kliknięć w reklamę) i nie daje ono, żadnych dodatkowych funkcji, jak partner, którego możesz dostać mając 2000+ widzów, wysyłając podanie do Google.

@edit.

raczej tak + partner :P

Partner to nie to samo co generowanie przychodów.

1356746888-U334301.png

Opublikowano

A jak ma się około 500 widzów i się to włączy i jak oni będą oglądać twoje filmiki to będziesz mieć kase?

Generowanie przychodów nie zapewnia pieniędzy za oglądane filmy, lecz klikanie w reklamy na takowych.

Jeśli twój widź kliknie w reklamę, dostaniesz jakąś tam sumę pieniędzy.

(Pamiętaj, że namawianie widzów do klikanie w twoje reklamy, jest zabronione, za coś takiego twoje konto na YouTube/Google może zostać usunięte!)

1356746888-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...