Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zrobić Teleport Singleplayer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę zrobić mapkę lecz nie wiem jak zrobić taki teleport, że jak wejdziesz w dane miejsce, które ustalimy to tp nas. Przykładowo na tej mapce parkour:

http://www.speedyshare.com/pGMBc/Podejmij-wyzwanie-8.rar

POWTARZAM, że na sinpleplayer. Wiem, że to napewno muszę mieć program jakiś ale jaki? Do tego programu możecie mi też podrzucić link do poradnika. [Może być tekstowy] Z góry dziękuje. Oczewiscie za pomoc + czy tam Like.

Mod/Admin: Nie wiedziałem gdzie dać to pytanie/problem. Proszę o ewentualne przeniesienie lub też podanie działu.

Znawca
Opublikowano

Do tego potrzebujesz pluginu. Lecz pluginy są tylko na multiplayer.

Ew. Jakiegoś moda ale ja ci w tym nie pomoge bo nie wiem czy wgl takie są

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nie potrzebuje pluginu. Jakiegoś programu pewnie tak jak na tej mapie co podałem linka. Też jest wykorzystany taki teleport w mapce Evil Santa... mapka FVDisco

Opublikowano

Nie wiem o co dokładnie chodzi..

Teleportować możesz się dzięki Command Block Będzie to podobnie wyglądać jak w ButtonWarp

Cześć.

Opublikowano

Nie wiem o co dokładnie chodzi..

Teleportować możesz się dzięki Command Block Będzie to podobnie wyglądać jak w ButtonWarp

Chodzi mi o to, że teleportujesz się tak jakby przez Blok Polecen [zapomnielem ang. wersje] Tylko, że wchodzisz w powietrze podałem przykładowe zastosowanie tego tylko nie wiem jakim programem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...