Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ForceOP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Huhu...

Widze ze nawet tu PolandCraft siega.

Jestem Operatorem jednego z ich serwerow i stwierdzam ze ForceOp istnieje ..

Macer i delta nie udostepniaja ale istnieje .

Opublikowano

FORCEOP nie istnieje, lecz możliwy jest ten od Nodusa :D Bo tam gdy admin wychodzi przyklejasz się do jego konta i piszesz komendy :P

graphic.png

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć czy istnieje czy nie? Napisałeś? Umiesz? Raczej nie, więc skoro gówno wiesz po co się udzielasz?

Nikt o zdrowym umyślę nie udostępni komuś forceop, sam woli się pobawić w ukryciu.

Forceop na serwerach dzieciaczków hamachi albo craftserver działa.

Sam mam mini modyfikacje-skrypt sprawdzający czy podane przeze mnie luki są zabezpieczone, jeżeli nie to działam, własnoręcznie.

Wczoraj bawiłem się trochę z konsolami i php, odkryłem że mogę do niezabezpieczonych serverów normalnie wysyłać polecenia.

Czyli wszystkie serwery typu "na plikach notcha", "dzieciaki 11-12 lat", "0 pojecia o serwerach".

Na bardziej profesjonalnych nie działa.

Ewentualnie można zrobić pętle w php i co 0,1 sekundy łączyć się z serwerem, powodując crasha ;)

Opublikowano

Ta dyskusja idzie w coraz to dalszą stronę, więc jeśli ktoś naprawdę nadal nie wierzy w istnienie ForceOP, może napisać do mnie na PW. Prześlę kilka screenów - nie chcę ich pokazywać w tym temacie, ponieważ może to urazić kilka osób z forum, które mają własne serwery (nie będę wymieniał kogo). Sama aplikacja ForceOP nie jest trudna do stworzenia, ale działa na bardzo prostej zasadzie wysyłania zapytań z konta normalnego użytkownika na serwer. Nazwijmy to ukrytym połączeniem z konsolą.

Opublikowano

Lepiej zeby nikt tak owego ForceOpa nie udostepnial poniewaz skonczylo by sie to zle dla serwerow ;)

Temat do zamkniecia.

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

Opublikowano

@ LastPhoenix450

Granica idiotyzmu to ty przegioles forceop istenieje znam na tyle macera i actiego ze potrafia zrobic wszystko ;x

Mam 10 osob swiadkow gdy macer z actim kiedys wbili mi na serwer ;P dali sobie opa ;) wszelkie nocheaty sraty byly zainstalowane :)

Wiem na czym polega forceop w jaki sposob dziala i co trzeba zrobic jako iz nie znam zabardzo javy nie zrobie go sam :)

Opublikowano

mysle ze niektórzy ludzie którzy przeglądali temat umieli by takie coś zrobić nawet jedna osoba sie wypowiedziała

1337

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

DeltaDevil Siema ;P Co tam u Ciebie otek z tej strony xD

a zeby nie bylo offtopu

Forceop istnieje lecz z tego co wiem na 1.5 jest problem ;d

Opublikowano

Wtf force op? nwm co to jest ale z tego co wiem to mc jest grą mmo więc wasze piękne haksy nie zadziałają bo wszystko idzie przez serva, chyba że są bugi po stronie serwera :s A widząc co niektóre tematy z pomocą to na pewno jest ich pełno.

Opublikowano

Wtf force op? nwm co to jest ale z tego co wiem to mc jest grą mmo więc wasze piękne haksy nie zadziałają bo wszystko idzie przez serva, chyba że są bugi po stronie serwera :s A widząc co niektóre tematy z pomocą to na pewno jest ich pełno.

Ty jesteś taki tępy, czy tylko udajesz ? Wszelkiego typu hacki, do mc działają ! tylko trzeba umieć je zaprogramować, stworzyć...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest możliwość zdobycia operatora poprzez...

A) napisanie dobrego pluginu który każdy by ściągał

B.) znalezienie dziury w jakimś pluginie(essentials itd)

C) znalezienie dziury w craftbukkt'cie

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...