Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wkurzajace to jest...

kenpachi71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chce zrobic deski z drewna to trzeba przeciagac bardzo duzo razy deski po 4 sztuki, da sie za jednym razem z 64 drewna zrobic duzo desek? czy po 4 trzeba tak przeciagac, jakos to sie kiedys robilo

22368.png
Opublikowano

Shift i klikasz :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Cudnie, że masz Nodusa, ale to już było dodane w bardzo starych wersjach minecrafta. Wejdz w ekwipunek, wsadź drewno do tych 4 pól i trzymając shift kliknij Lewy przycisk myszy na Deski, które powstały z drewna

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Moze masz inne modyfikacje, które uniemożliwiają owe działanie (w co wątpie), spróboj Force Update :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Jeżeli shift nie działa to zobacz może np. ctrl, alt itp. Miałem taki problem to własnie miałem to na ctrl. Lecz po usunięciu .minecraft bylo juz wszystko ok.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...