Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CAL! + Jakiś odtwarzacz.

adamus940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, zdecydowałem się na słuchawki Creative Aurvana live!.

Szukam do niego odtwarzacza, myślałem nad ipodem 4g.

Może macie jakieś inne propozycje gdzie CAL da sobie wysmienicie rade z jakimś odtwarzaczem.

Czy ipod 4g zagra lepiej z CAL niż SE xperia arc s z CAL?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Z tego co zasłyszałam: CALe z xperią, ale X1 idą całkiem całkiem; połączenie z ipodem też dość chwalone. Im lepszy sprzęt, tym CALe lepiej pociągną. Pytanie tylko czy na pewno chcesz CALe do przenośnego odtwarzacza - izolacji to one za dobrej nie mają :P (acz nadal to świetne słuchawki, szczególnie po rekablowaniu).

Edit: przed chwilą zauważyłam Twój inny temat i jeśli chodzi o ładny bass i szeroką scenę, to czytałam dobre opinie o nowych philipsach fidelio x1 (ale cena będzie wysoka; podobno dobrze grają z ipodami) + polecam beyerdynamic DT770

#don't care

Opublikowano

Używam ich od ponad 2 lat (w komplecie z ipodem nano 4gen i wzmacniaczem słuchawkowym fiio) :D Mogę z całego serca polecić, bo uważam K518 za najlepsze słuchawki w tym pułapie cenowym. Jedyny minus jest taki, że strasznie na początku cisnęły w głowę i mnie uszy nieco bolały (sporo osób się na to skarży), więc są raczej niewskazane dla ludzi z dużymi głowami.

Edit: po niedługim czasie się rozciągnęły i już nie bolało nawet przy długim uzywaniu. Ten ścisk rekompensuje świetna izolacja dźwięków otoczenia :) Poza tym są bardzo portable - mają składany pałąk i nie zajmują bardzo dużo miejsca.

#don't care

Opublikowano

HEhe ej wy co kupujecie wzmacniacze słuchawkowe po co ci to ???

Chujowego sygnału nie polepszysz jedynie zmienisz barwe no chyba ze to są już słuchawki 250Ohm

Polecam jak chcesz sprzęt Ixxx to z chipem wolfsona

JEst on w s3 która aby grać dynamicznie nie potrzebuje wzmacniaczy wiem bo sam używam i moduje ten chip :]

Opublikowano

Wzmacniacz nie jest potrzebny, ale ja lubię tę zmienioną barwę, lekko pogłębiony bas i głośniejszy dźwięk - kwestia gustu.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...