Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 3 vs. AC III

Kangy

Far Cry 3 vs. AC III  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co by? wybra? (wersja ps3)

• Assassin's Creed III
      10
    • Far Cry 3
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótka piłka. Mam trochę kasy i udało mi się znaleźć obydwie produkcje po niskiej cenie (różnica między nimi 20 zł). Kocham serię AC i z chęcią bym zobaczył jak wyszła im trzecia część, zaś o Far Cry przeczytałem sporo recenzji i wszyscy bardzo go chwalą. Jednak klimat dżungli niezbyt mnie jara. Z chęcią wysłucham waszego zdania. Każda z gier jest na ps3, bo moja maszynka spłonie, a nie da rady pociągnąć tych gier. Ulepszanie go nie wchodzi w grę.

Opublikowano

FC3 to zajebista gra, nigdy takiej nie widziałem. Jest taką grą, po której przejściu nie wywalisz w kąt tylko dalej będziesz w nią grał. Co do AC: III, grałem, przeszedłem, również zajebista gierka, ale AC jest już troche przereklamowane. Polecam FC3

Opublikowano

Starcie Tytanów dla mnie xD

Obie gry są wyjebiste. Obie mają swój własny klimat, swoje zalety i swoje wady. Jeżeli PS3 to oczywiście asasyn jest robiony z premedytacją na konsole. Ogólnie sam jestem fanem AC tak więc polecam Ci AC3. Ale jeżeli uzbierasz kiedyś jeszcze raz tyle kasy to kupuj FC3, bo to jedna z najlepszych gier tego roku.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, AC3 możesz spokojnie pobrać jeśli chodzi Ci o fabułe, bo multi wg. mnie sie nie zmieniło od czasów 2... ale to moje zdanie

FarCry 3 pod względem długości singla niszczy AC3 (Skończenie fabuły + wycraftowanie wszystkiego zajeło mi 28H, ale jeszcze mam niewszystko zdobyte ;) ), tak samo np. polowanie, w AC3 jest do dupy, zbędne itp. itd. w FC3 za polowanie na dane gatunki możesz coś odblokować. Do tego dochodzi Co-Op którego w AC3 niema... no i multiplayer który też jest dobry.

jeśli lubisz FPSy bierz FarCry 3

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

http://gry.gadzetomania.pl/2012/11/05/15-powodow-dla-ktorych-warto-zagrac-w-assassins-creed-iii

Tu masz 15 powodów, dla których warto zagrać w ACIII

Opublikowano

Najlepsze dwie gry tego roku. Jednakże na PS3 brałbym AC III. Czemu? Gra w Far Cry 3 na PAD'zie to nie to samo co na myszce i klawie, znika połowa zajebistości gry. Za to AC jest przystosowane pod PAD'y. Co nie zmienia faktu, że na PC wolałbym brać Far Cry 3.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

FyCy Tri .

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Far Cry 3 przeszedłem całego i polecam Assassin's Creed III Zacząłem grać ostatnio lecz nie wciągnął mnie aż tak bardzo jednak nie wiadomo jak będzie z tobą :) Popatrz na różne gameplaye i wtedy oceń ;)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ta. AC zacząłem grać w dniu premiery na XBoxa i do tej pory go nie przeszedłem. To nie ten sam klimat co w drugiej części. Zbędne polowanie, gówniane modele, biegasz z punktu A do punktu B i tak dalej. Jakby to była chociaż jakaś kontynuacja historii Ezio to bym się bardziej jarał. Far Cry ... Piękna gra. Fabuła też niczego sobie, mimo iż jest to FPS. Długie godziny, fajne urozmaicenie upgrad broni etc. zbyt dużo by wymieniać. Jednak na konsolę weź AC, lepiej się poczujesz niż w FC. FC tylko na PC.

he?

Opublikowano

Polecam far cry 3 jest to na pewno dużo lepsza gra od ac3 dużo lepsza gra akcji i więcej godzin zabawy, ja wole fps od jakiegoś assainka :-)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Tu nie ma co porównywać FarCry3.. lepsza grafika i lepsze wyzwanie.

Opublikowano

Większość osób mówi Far Cry 3. Sam jak tak pooglądałem GP to też raczej się skuszę. Uwielbiam tak otwarty świat i jego eksplorowanie.Może na PS3 z FPS idzie mi gorzej, ale trzeba się nauczyć grać :). Jednak teraz kupie FC3, a potem jak uda mi się na AC III nazbierać to kupię. Wielkie dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...