Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Eq od admina Lergia

majorekboss2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

śmierdzisz xD

a tak na prawde to gdzie dowod ze to faktycznie on? paint mogl tez pracowac

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Takie coś można zrobić nawet na PLu, nie wierzcie w żadne SSy z gier, nie ważne jakie serwery.. tylko filmy z przyłapaniem na gorącym uczynku mogą być wiarygodne chociaż też nie do końca!

Nie dajcie się omamić i myślcie przed wyciąganiem wniosków !

zhda.png

Opublikowano

Takie coś można zrobić nawet na PLu, nie wierzcie w żadne SSy z gier, nie ważne jakie serwery.. tylko filmy z przyłapaniem na gorącym uczynku mogą być wiarygodne chociaż też nie do końca!

Nie dajcie się omamić i myślcie przed wyciąganiem wniosków !

skoro chce udowodnic to raczej nie jest bzdura :)

nie wszyscy sa Wspaniali ..

Opublikowano

Ja widziałem to cudo... ponad to taką samą widziałem tylko jeszcze sr 55 i um 10 oczywiście na +

Ten gm wontrubka jest zje**any rozdaje itemki , a jak ktoś go cisnął że rozdawał w nocy itemki to on że święta są... to ja już nie wiem czy płakać czy śmiać się .

Jeszcze mały dodatek.

Dziś wszyscy pisali żeby wontrubka dał expa , on że 50% wystarczy i że nie da. Na to ja to daj oxa , a on na ogólnym że nie ma pytań do oxa . Po pewnym czasie gm wymyślił event znajdź gm'a i schował się w red lesie . Ja 1 go znalazłem a za mną jinno podbiega dał mu handel i hu** on dostał trute a nie ja ;/ xD . Ponad to moim zdaniem gm faworyzuje jinno . Czy to normalne aby dla całego serwer event zuo zrobić w jinno i to w środku miasta ? No chyba nie.

Aha i na katakumbach do ku**y nędzy powinna być mini-mapa ! A szansa na dropnięcie miecz szponu ducha wynosi 10% zapewne.

Ps. Jestem ciekaw co administracja lergii odpisze. Mi się serwer podoba ale wywalcie wontrubke . Jeżeli to ma być easy to mówcie mi święty grałem prawie że na identycznym (moltenie) i był dokładnie taki sam a to był medium.. Przykładowy exp z 90-99 ,125-130 to porażka bez pd to kurcze godzinami się maniaczy :D

veou4z.jpg

Opublikowano

Te trute moge oddac adminowi a ktos chce zobaczyc ?

Mi możesz oddać jak chcesz... Wywalcie wontrubke i się skończy

veou4z.jpg

Opublikowano

napisz w grze Majorek to ci dam jak bede

majorek, te Twoje gadanie wsadź sobie głęboko w dupę albo wepchnij sobie do gardla i się udław.

Po 1

Jak nie widziałeś to mi nie pierdo* i mnie nie obrażaj bo ja zaczne

po 2

nie chcesz to tego nie czytaj i wyjdz nikt cie tu nie potrzebuje

po 3

Moje gadanie w dupe ? to powiedz ty coś mądrego

//nieregulaminowa sygnatura

PiecuPL

• 3 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...