Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JUŻ mnie to wnerwia uruchamiam przez rexignation 1.3-global_unpacked i włączam hacki z CE po wyborze postaci ładuje mi sie kawałek mapy i od razu wyskakuje mi program global_unpacked przestał działac,a powody to 3 pliki z folderu-C:/Windows/Temp Wie ktoś o co tu biega i jak temu zapobiec ??

Będzie 5*

Pomóżcie :(

Nowicjusz
Opublikowano

Pod Windows 7 żaden hack nie działa zawsze po jakichś 5-8 min crashuje.. (wiem bo sam miałem z tym problemy)

Rozwiązaniem problemu jest zainstalowanie drugiego systemu XP na którym ostatni hack dzialal po parę godzin i nigdy nie zcrashował

Instalacja XP i 7 na jednym komputerze jednak nie jest taka prosta jak się wydaje nie widzą się nawzajem i nie można wybierać systemu rozwiązanie problemu jest tu: http://www.trochetechniki.pl/Windows-7-i-W...rze,t,1034.html

Opublikowano

Tylko chodzi tu o to że normalnie cały czas grałem juz przez niecały miesiąc,a teraz to juz chyba nie chhodzi z powodu update dekarona i przez rexi wywala z gry

Opublikowano
Pod Windows 7 żaden hack nie działa zawsze po jakichś 5-8 min crashuje.. (wiem bo sam miałem z tym problemy)

Rozwiązaniem problemu jest zainstalowanie drugiego systemu XP na którym ostatni hack dzialal po parę godzin i nigdy nie zcrashował

Instalacja XP i 7 na jednym komputerze jednak nie jest taka prosta jak się wydaje nie widzą się nawzajem i nie można wybierać systemu rozwiązanie problemu jest tu: http://www.trochetechniki.pl/Windows-7-i-W...rze,t,1034.html

Nie pie...ol. Ja mam Windowsa 7 ULTIMATE x64 i ŻADNEGO crasha nie mialem. Dopiero po updatach się zepsuło... Po prost trzeba czekać na Bypass 1.3 albo 1.4. Trzeba czekać ,aż NEBULAR zrobi nowego BYPASSa.

segita.png
Opublikowano

Trzabylo by sie kiedys nauczyc robic swoje wlasne bypassy do dekarona tylko ze to trche trudno kiedys juz probowalem ale troche za duzo tego jest ;/

5rwheu.gif